Vicces Skyrim modot készített egy Twitch-közvetítő, és meg is bánta! [VIDEO]

A mesterséges intelligencia is szerepet játszik a The Elder Scrolls V: Skyrim modjában, és ebből következett a váratlanul vicces eredmény, de azért a Twitchen közvetítő felhasználó ezért bocsánatot is kért.

 

A Blurbs néven futó közvetítő a Skyrimhoz kötött egy modot, amit a chatelők kezelhetnek. A Twitteren elismerte, hogy ilyesmit még sosem csinált, és úgy lépett be a modder univerzumba, hogy a chatelők megszólaltathatják a nem játszható karaktereket (NPC-ket), és bizony az eredmény felettébb vicces: az első öt sor, amit tőlük hallunk Riverwoodba haladva, azok valahogy így szólnak:

„Olyan szagod van mint egy rossz sajtnak… talán a lábaid?”, „Mirő’ beszélsz, Willis?”, aztán egy külföldi mém a Star Warsból (Darth Plaugeis tragédiája), és a hosszú szövegre Blurbs megölte az NPC-t, amit a folyóba dobott, majd ideiglenesen kitiltotta a posztolót… aztán „Szóval nem kapunk rakétavetőket? … Jaj ne, kérlek, ne fullassz vízbe.” (Erre Blurbs vízbe fullasztotta őket.), illetve „Követni foglak, nézni foglak, és imádni fogom a földet, amin jársz.”

A mod egyszerű: Blurbs előfizetői vagy VIP-tagjai a Twitch-csatornáján létrehozhatnak egy 300 karakteres üzenetet, megadhatják a nemét és a hangnemet, és utána nyomhatnak egy entert. Ez aztán eléggé kaotikus dolgokhoz eredményeket hozott össze, és a lent beágyazott videókban ezt látni lehet. Az élő párbeszédes opció azért nagy bizalmat (talán túl sokat) mutat a nézők felé. De Blurbs a Kotakunak elmondta, hogy nem sok esélyt lát arra, hogy a Nexus Modson rövid időn belül elérhetővé tenné a modot.

 

 

Szerinte ez nem egy normális program, hanem egyszerre több program fut, és kétli, hogy ezt egybe csomagolva nyilvánosságra tudná hozni, de megígérte, hogy a YouTube-csatornáján megosztja, hogy miképp valósította ezt meg. Mindenesetre a jó felhasználókkal eléggé poénos eredmény születhet. Az ötlet találó, a kreativitásra nincs hiány, már csak annyi kell, hogy a nyilvánosság is láthassa a zseniális TTS-módszert.

Forrás: PCGamer, Kotaku, YouTube

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)