Kiszivárgott, hogy kik lehetnek a Helldivers 2 következő frakciója?!

A Helldivers 2 kiszivárogtatója felfedte a következő frakciót, amire már más pletykák is utaltak…

 

 

A Helldivers 2 egyik megbízható kiszivárogtatója közelebbi betekintést engedett a rajongóknak a várva várt új ellenséges frakcióba, az Illuminate-be. A játék közösségében már jó ideje keringenek pletykák a közelgő idegen fajról. Több állítás is figyelmeztetett a Super Earth területéhez gyorsan közeledő fenyegetésre.

A fejlesztők ráadásul visszafogottan nyilatkoztak az Illuminate létezéséről, de az újonnan felfedezett eszközök arra utaltak, hogy az idegen faj inkább előbb, mint utóbb érkezhet.

A kontextus kedvéért: az Illuminate az eredeti Helldivers egyik fő frakciója volt. Egyfajta több százezer éves, magasan fejlett civilizáció. A Helldivers 2 megjelenésekor azonban feltűnően hiányoztak, így sok rajongó találgatott a sorsukról. Bár a Super Earth Igazságügyi Minisztériuma kijelentette, hogy az emberiség azóta kiirtotta az Illuminate minden tagját, a játékosok kételkedtek az állításban. Azt gyanították, hogy a túlélők csupán visszavonultak, és kivárták az időt, mielőtt diadalmasan visszatérnek a galaktikus háború frontvonalába.

Az Arrowhead Game Studios vezérigazgatója, Johan Pilestedt ráadásul utalt az Illuminate visszatérésére, sőt, több posztot is megosztott a közösségi médiában, amelyekben utalt a Helldivers 2-ben rettegett ellenség visszatérésére.

Ha hinni lehet a legutóbbi kiszivárogtatásoknak, a játékosok joggal voltak gyanakvóak. A játék neves kiszivárogtatójának, IronS1ghts-nek a Helldivers Leaks subredditen nemrég közzétett bejegyzése közelebbi képet adott a felhasználóknak az Illuminate egyik tagjáról. A képen látható idegen egyedi dizájnnal rendelkezik a H2 Automatonjaihoz és Terminidjeihez képest. Ugyanakkor még mindig osztozik az eredeti Helldiversből ismert világító szemen. Eközben még inkább a faj vízi eredetére hajlik, amint arra nagy, tintahalszerű fejéből és csápos állkapcsából következtetni lehet.

 

Más Helldivers 2 Illuminate-szivárgások

 

Nem ez volt az egyetlen Illuminate pletyka, amely az elmúlt hetekben is elterjedt a Helldivers 2 közösségben. IronS1ghts több korábbi posztban is megosztott ezt-azt a következő ellenséges frakcióról. Ezek többnyire képek voltak a kiszivárgott Illuminate eszközökről és textúrákról, amelyeket állítólag a játék fájljaiból szereztek meg. Néhány játékos emellett azt állította, hogy kék lézersugarakat láttak az égen keresztül lövöldözni a játék során, amelyek szerintük az Illuminate egyik hajójából vagy fegyveréből származhattak.

Még nem tudni, hogy az Illuminate mikor és hogyan szándékozik leszámolni a Szuperfölddel, vagy hogy a korábbi vereségük hogyan kényszerítette őket arra, hogy megváltoztassák a hadseregüket és a taktikájukat.

Bárhogy is legyen, az elkötelezett játékosok valószínűleg örömmel fogadják majd a lehetőséget, hogy a Helldivers 2-ben bemutathassák a pusztítóbb stratégiák némelyikét az irányított demokrácia galaxisban való elterjesztéséért folyó harcukban.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu