Death Stranding 2: On The Beach: megtudtuk, hogy hol tart a fejlesztés! [VIDEO]

A Kojima Productions játékának a szinkronrögzítős és mozgásdigitalizációs (mocap) folyamatai befejeződtek, így most arra törekszik a japán stúdió, hogy a lehető legkifinomultabb állapotban jelenjen meg a Death Stranding folytatása.

 

Kojima Hideo az NHK-n (a japán közmédián) futó rádiós műsorán, a Hideo Kojima’s Radio: Infinity-ben közölte, hogy a Death Stranding 2: On The Beach egy, közel egy éven keresztül tartó finomhangolási fázisba kezdett. A mocap folyamatok és a szinkronhangok rögzítése már nem tartozik a japán stúdió feladatai közé, hanem most arra koncentrál a csapat, hogy a jelenetek közötti váltások, illetve az irányítás is tökéletes legyen, de a játék grafikai részletességén, továbbá a szórakoztatási értékén is javítani fognak ebben az időben.

A Death Stranding 2: On The Beach pontosabb megjelenési dátummal még nem rendelkezik. A 2025-ös évet is a legújabb videóban árulta el a Kojima Productions még januárban (ismétlésképp beágyaztuk). Erről is beszélt Kojima a műsorában. Be akarta mutatni a játék témáját és egyfajta áttekintést akart belőle adni, és így a játékmenetbe is nyerhettünk egy kisebb bepillantást. Arra is figyelni akart, hogy az egymáshoz kötődő karakterek is be legyenek mutatva, így a történetre jobban rá tudunk majd hangolódni a későbbiekben. Minden bizonnyal egy különálló State of Play közvetítést is kapni fog majd a játék, ugyanis mindegyik nagyobb PlayStation-exkluzív is ezt az utat járta be. (A Suicide Squad: Kill The Justice League is, de a nagyobb halasztás ellenére sem teljesít valami fényesen…)

A Death Stranding első része még 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re, de a bővített, rendezői változat, a Death Stranding: Director’s Cut már PlayStation 5-re és PC-re is kijött. A második részt először a 2022-es The Game Awards során láthattuk, és ez valamikor 2025-ben jut el a közönséghez PlayStation 5-re. Ebben az esetben is számíthatunk egy PC portra, de ki tudja, hogy ez mikor fog megérkezni…

Forrás: WCCFTech, Famitsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.