Megjelenési dátumot kapott a V Rising PlayStation 5 portja [VIDEO]

A Stunlock Studios vámpíros, túlélő akció-RPG-je több változatban is kapható lesz, és itt is sajnos azt látni, hogy aki előrendel, korábban játszhatja mint az, aki kivár a megjelenés napjáig a vásárlással.

 

A V Rising (amiről itt már kifejtettük a véleményt) alapverziója 40 dollár (16 ezer forint) lesz. A Legacy of Castlevania Edition 60 dollár (24 ezer forint), a Complete Edition pedig 100 dollár (40 ezer forint) lesz. Az előbbiben a Legacy of Castlevania prémium pakk van, utóbiban ezen túl a Sinister Evolution, a Dracula’s Relics, illetve az Eldest Bloodline pakk is megtalálható lesz.

Egy fel évszázados álom után, legyengülve és vérszomjasan tér magunkhoz karakterünk. Fedezzük fel a sötét fantáziát, az embereket, a borzalmakat és a halálos napfényt. Emelkedjünk hatalomra és hódítsuk meg az élők világát. Vadásszunk egyedül vagy gyűjtsünk össze egy klánt. A V Rising játszható szólóban, kooperatívan vagy tartós online többjátékos módban is. Fedezzünk fel egy hatalmas világot, amely hemzseg a mitikus borzalmaktól és veszélyektől. Utazzunk át a buja erdőkön, a nyílt vidéken és sötét barlangokon át, hogy értékes nyersanyagokat fedezzünk fel, útközben barátokkal és ellenségekkel egyaránt találkozva. Járjuk be a világot vámpír bajtársainkkal vagy vadásszunk egyedül, miközben falvakat fosztogatunk, banditákra törünk, és természetfeletti szörnyek birodalmába merülünk.

Napközben maradjunk az árnyékban, különben az égető napfény hamuvá változtat. Barangoljuk be az éjszakát, és zsákmányoljuk ki áldozatainkat a sötétben. Vámpírként vérszomjadat csillapítanunk kell, miközben stratégiáinkat a nappal és az éjszaka köré tervezzük. Gyűjtsünk nyersanyagokat és fedezzük fel az ősi technikákat, hogy sötét erőkre tegyünk szert. Használjuk az újonnan szerzett tudást egy kastély építéséhez, ahol tárolhatjuk a zsákmányt, és növelhetjük a sötétség seregét. Személyre szabhatjuk a birtokunkat, megmutathatjuk stílusunkat, és gondoskodjunk arról, hogy koporsókat készítsünk a szolgáknak és a barátaidnak. Erősítsük meg várinlat, hogy megvédjük kincsesbányánkat a riválisoktól.

A más vámpírokkal való egymás melletti harc előnyhöz juttat a Vardoran legnagyobb veszélyeinek leküzdéséért folytatott küzdelemben. Romboljuk le a többiek kastélyait, vagy játsszunk diplomatát a vér, a hatalom és az árulás játékában. Tanuljuk meg és sajátítsuk el a halálos fegyverek és szentségtelen képességek arzenálját. Szabjuk a vámpírunkat a játékstílusunkhoz, kombinálva a fegyvereket a különféle varázslatokkal, amelyeket a hatalmas ellenfelek legyőzésével szereztünk.

A V Rising június 11-én jelenik meg PlayStation 5-re. Aki előrendeli, akár már június 6-ától játszhat.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)