Death Stranding 2: On The Beach: maga a rendező rántotta le a leplet egy fontos fejleményről!

Fontos Death Stranding 2: On The Beach frissítést dobott le Hideo Kojima, ígéretes híreket hozva.

 

 

Úgy tűnik, hogy mióta a Death Stranding 2: On The Beach-et először bejelentették a 2022-es The Game Awards-on, a rajongók ki voltak éhezve az új információkra a várva várt folytatásról. A Kojima Productions által fejlesztett cím a 2019-es, kritikusok által is elismert játék folytatása.

Az év elején a Sony State of Play online eseményén egy új trailert láthattunk a folytatásról, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Hideo Kojimára jellemző módon a legutóbbi trailer több kérdést hagyott bennünk, mint választ.

„Sam – társaival az oldalán – új útra indul, hogy megmentse az emberiséget a kihalástól” – olvasható a Death Stranding 2: On The Beach igen homályos leírásában. „Csatlakozz hozzájuk, ahogy átkelnek egy olyan világon, amelyet túlvilági ellenségek, akadályok és egy kísértő kérdés vesz körül…”

A jövő hónapban a Summer Game Festen optimista reményekkel várhatjuk a PlayStation 5 exkluzív Death Stranding 2-t. Ám a vezető fejlesztő és a Metal Gear-sorozat megalkotója, Hideo Kojima ígéretes frissítéssel szolgált a rajongóknak.

Amint arról a Famitsu beszámolt (köszönet a Comicbook.com-nak), a japán NHK rádióműsor egyik legutóbbi epizódjában Hideo Kojima elárulta, hogy a közelmúltban befejeződtek a forgatások és a felvételek a szereplőkkel, akik között ott van Normal Reedus, Léa Seydoux és Troy Baker is.

Még eltarthat egy darabig, amíg új felvételeket láthatunk a folytatásról, de legalább azt tudjuk, hogy egy fontos mérföldkőhöz érkezett a produkció.

Hideo Kojima híres arról, hogy nem sietteti a játékokat a szigorú határidők betartása miatt. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy az évtizedek során annyi sikert ért el. Várhatóan a Death Stranding 2 sem lesz kivétel ez alól.

A cikk írásakor a Death Stranding 2: On the Beachnek még nincs biztos megjelenési dátuma. Ám azt korábban már megerősítették, hogy PlayStation 5-re valamikor 2025-ben fog megjelenni. Mint mindig, most is beszámolunk nektek, amint több információt kapunk a folytatásról.

Forrás: Famitsu, Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."