Olyan The Witcher 3 mod született, ami akár hivatalos kiegészítésnek is elmenne! [VIDEO]

A The Witcher 3: Eternal Hunt egy hatalmas új bővítmény, amelyet most ingyenesen játszhatsz.

 

 

A The Witcher 3 egy új modnak köszönhetően jelentősen kibővült: új küldetésekkel, ellenségekkel, új tárgyakkal és még sok minden mással. Ha figyelemmel kísérted a legfrissebb Witcher-híreket, akkor valószínűleg láttad, hogy a CD Projekt Red bevezette a The Witcher 3 hivatalos, frissített modtámogatását.

Ha rákeresel a The Witcher 3-ra a Steamen, láthatod, hogy mostantól letöltheted a REDkit mod eszközöket, hogy elkészíthesd a játék saját verzióját, a modellváltoztatási, szkriptelési és egyéb eszközökkel.

Mindez rengeteg új lehetőség előtt nyitja meg az utat a játékon belül. Még a játék DLC-jét is módosíthatod.

Ha azonban nem akarod bepiszkolni a kezed, bármikor letölthetsz néhány előre elkészített modot a NexusModsról. Ezek közül az egyik nagyban bővíti a játékodat. A neve Eternal Hunt, és már most ingyenesen letöltheted, hogy jó néhány órányi új tartalmat adj a játéknak.

A mod hivatalos leírása szerint „új animációkat, jeleneteket, ellenségeket, tárgyakat, páncélokat, fegyvereket, történetet, effekteket, pszeudo-küldetéseket és még sok-sok mást ad hozzá. A funkciók száma több százra tehető”. A továbbiakban azt írja, hogy más játékbeli rendszereket is támogat, többek között „valós idejű meditációt, automatikus fegyverek elrejtését köpenyekhez, viselhető zsebtárgyakat, vér/sebesülési rendszert, 3D HUD jelöléseket, időjárási rendszert, jégleheletet és még sok mást”.

A The Witcher 3 már most is egy hatalmas játék, de az Eternal Hunt mod célja, hogy még egy kicsit nagyobbá tegye, és remélhetőleg egy ideig leköt majd.

Mindent összevetve a The Witcher 3: Eternal Nightot érdemes hozzáadni a játékhoz. A The Witcher 4 fejlesztésével kapcsolatos hírek mellett tökéletes időtöltés a Netflix sorozat következő évada előtt. (Vagy helyett, ízlés szerint…)

Forrás: Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu