PlayStation Plus: már most részben közölték a júniusi felhozatalt!

A Days of Play keretein belül már most elárulta a Sony, hogy a PlayStation Plus előfizetői milyen játékokhoz férhetnek hozzá, úgyhogy ezúttal nem várták be a hónap utolsó szerdáját, hanem ennél egy kicsivel korábban döntöttek a címek közlése mellett. Szerencsére résen voltunk.

 

Június negyedikétől mindegyik előfizető számára elérhető lesz az AEW: Fight Forever (PlayStation 5, PlayStation 4), a Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake (PlayStation 5, PlayStation 4), továbbá a Streets of Rage 4 (PlayStation 4 – de értelemszerűen a visszamenőleges játéktámogatás jóvoltából PlayStation 5-ön is futtatni lehet őket). Így egy bunyós játék, egy platformer, illetve egy beat’em up fog az előfizetők rendelkezésére állni függetlenül attól, hogy melyik PlayStation Plus-szintre fizettek elő.

A PlayStation Plus Premium előfizetői számára június hatodikától további játékok érkeznek, ha rendelkeznek PlayStation VR2-vel. Ezek az alábbiak: Before Your Eyes, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Synth Riders, Walkabout Mini Golf, The Walking Dead: Saints & Sinners, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution. Június 11-én a PlayStation Plus Premiumosoknak három PS2 Classics cím érkezik: Star Wars: The Clone Wars, Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, illetve Tomb Raider Legend.

A PlayStation Plus Extra és Premium tagoknak bejelentettek még négy játékot, de ez nem fedi le a teljes júniusi frissítést. Május 29-étől érkezik a Dredge (PlayStation 5, PlayStation 4), május 31-én a Lego Marvel Super Heroes 2 (PlayStation 4), június 5-én a Cricket 24 (PlayStation 5, PlayStation 4), június 7-én pedig a Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (PlayStation 5, PlayStation 4). A PlayStation Plus weboldalán, vagy a konzolunkon keresztül ingyen avatarszetthez juthatunk hozzá a Days of Play keretein belül, az EA Sports FC 24 június 18-áig továbbra is ingyenesen a katalógusunkhoz adható, és június 3-ától egy exkuzív Roblox pakk is van, ami Felix Freezebeardöt, a jetit tartalmazza.

És a végére egy pletyka: úgy tűnik, hogy eközben szeptemberre terveznek egy PlayStation Showcase közvetítést, és errőla Twitteren Lunatic Ignus számolt be (ő korábban pontosan közölte, hogy májusban jön egy Black Myth: Wukong trailer), tehát a Tokyo Game Show környékére tervez a Sony. Vajon májusban tényleg lesz egy State of Play? Akkor erről rövidesen beszélnie kéne a cégnek.

Forrás: Gematsu, PlayStation Blog, PlayStation Plus, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu