Mortal Kombat: Hazafi nemsokára hazavágja ellenfeleit [VIDEO]

A NetherRealm Studios játéka nem csak egy karakterrel fog hamarosan bővíteni, ugyanis a Kameo karakterek listájára is hamarosan fellép egy név a már több mint három évtizede futó franchise legújabb részében.

 

Hazai (eredeti nevén Homelander) a bolygó legerősebb lénye és a Hetek vezetője. Ez egy, a Vought International által birtokolt és irányított elit szuperhőscsapat. Egy olyan világban, ahol „szupikat” (nagyhatalmú embereket) gyártanak, ő a legerősebb mind közül. Hazafi a nevéhez méltóan a legjobb hazafinak és védelmezőnek mutatja magát, de ne hagyjuk, hogy filmsztár külseje vagy magas támogatottsága megtévesszen.

Ő egy gyilkos, nárcisztikus szociopata, akinek kielégíthetetlenül szüksége van az elismerésre, a szeretetre és a hatalomra. Hazafi ellenségeinek elpusztítása és hatalomvágya nem ér véget a világával. Más birodalmak kihívói is szembesülnek a haragjával. Ahogy a lent beágyazott videóban is látható, szuperereje, légi támadásai és a szemével lézerrel lövöldöző ellenfelei fölé kerekedik. A videóban rajta kívül először láthatjuk Ferra játékmenetét is, az új DLC Kameo karakterét, aki a meccsek során számos támogató mozdulattal segíthet. Ferra a Kombat Pack részeként és önállóan is megvásárolható lesz hamarosan.

Magyarországon A fiúk kapcsán ismerhető Hazafi. Az Amazon sorozata a The Boys képregényekből valósult meg, így nem nagyon tér el a NetherRealm és a Warner Bros. Discovery játékokra szakosodott leányvállalata, a Warner Bros. Games attól, amit már megszokhattunk, hiszen a NetherRealm másik sorozata, az Injustice a DC-képregényuniverzum karaktereit ereszti össze egymással. Valószínűleg ehhez tért vissza a NetherRealm a Mortal Kombat 1 kiadása után; ideje is volna.

Hazafi karaktere június negyedikétől lesz elérhető azoknak, akik megvásárolták a Mortal Kombat 1 első Kombat Packját (season passát), de aki nem rendelkezik ezzel, ezúttal is várnia kell egy hetet, ugyanis a többieknek június 11-étől váik játszhatóvá PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, Nintendo Switch-en, illetve PC-n. Ferra a hónap folyamán egy későbbi időpontban, valamikor június során lép be a Kameo-kínálatba.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu