Egy új The Legend of Zelda játék és egy port is érkezik hamarosan?

Több éve hallani, hogy a Nintendo pár játékot visszatart a megjelenéstől, és ezek közül egy talán rövid időn belül eljuthat a közönséghez, ugyanis erről egy ismert szivárogtató beszélt.

 

Néhány éve hallani lehet, hogy a The Legend of Zelda: Wind Wakerből, továbbá a The Legend of Zelda: Twilight Princessből is már elkészült a Nintendo Switch port, és ezeken a nagy N hosszú ideje ül. Mindkét port esetében abban reménykedett a közönség, hogy 2021 során, a franchise 35. évfordulója során jöhet a bejelentés, de végül a Nintendo nem rántotta le a leplet a Switch portokról. Jeff Grubb többször is mondta, hogy várja a megjelenést, és a VGC főszerkesztője, Andy Robinson is mondta, hogy ez a két játék el fog jutni a még mindig milliós eladásokra képes platformra.

A Twitteren Midori, aki inkább a SEGA és az Atlus játékaival kapcsolatban szivárogtat (talán az elvártnál jóval pontosabb információkkal rendelkezik), azt írta, hogy a Nintendo jelenleg egy Edward kódnevű projekttel készül, és ez kapcsolódhat a The Legend of Zelda franchise új részével kapcsolatos pletykákhoz. Erre teljesen érthető módon kapott egy kérdést, hogy ez a Twilight Princesshez kapcsolódik-e. Erre eléggé tömören válaszolt: nem tudja, hogy a Nintendo miért nem adja azt ki. Midori elárulta, hogy egy korábbi Zelda-projekt is hasonló kódnévvel bírt, ugyanis a Grezzo által létrehozott, és 2019-ben megjelent The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remake Richard kódnéven futott a japán cégen belül.

A Nintendo Switch utódja valószínűleg 2025 elején fog megjelenni, és mivel a Switch nyitócímei között volt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild (ami Wii U-ra is kijött), nem lepődnénk meg, ha ezúttal is nyitócím lenne az új epizód. Mivel a nagy N idénre már inkább kisebb projektekkel tartja életben a Switchet, nem lepődnénk meg, ha a visszatartott Twilight Princess vagy Wind Waker port tartaná fenn az érdeklődést.

De ez még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.