Szemfüles gamerek elárultak pár apró Xbox-trükköt, amelyek megkönnyíthetik a játékot!

Az Xbox játékosok egy részét meglepte a rejtett vezérlőfunkció, amely megkönnyítheti az életüket.

 

 

Jó lenne azt hinni, hogy már mindent tudunk választott konzolunkról, amit csak tudni lehet. Ám néhány nemrégiben megjelent „life hack”nek, vagyis életviteli trükknek köszönhetően az Xbox használata hamarosan még egyszerűbbé válik.

A Redditen megosztva az egyik felhasználó Xbox life hackeket kért, és a márka rajongói gyorsan megosztották a sajátjaikat, különösen az Xbox kontrollereivel kapcsolatban.

Érdemes elolvasni a lenti Reddit-poszt teljes komment szekcióját. Hogy szemezgessünk a javaslatok közül, az egyik személy azt írta: „Nem konzol hack, hanem kontroller hack. Válts két Bluetooth-kapcsolat között a párosítás gomb dupla megérintésével. Például a konzolod és a PC-d között”.

Ez azt jelenti, hogy ha úgy döntesz, hogy egy címet játszol a PC-hez vagy mobileszközhöz kapcsolt kontrollerrel, akkor sokkal egyszerűbb lesz a Bluetooth-csatlakozás. Tehát anélkül, hogy a beállításokba kellene menned és minden egyes alkalommal manuálisan párosítani.

Egy másik felhasználó azt ajánlotta, hogy a Beállítások > TV-beállítások > Sötét mód menüpontba menjen, hogy az Xbox-vezérlő és a konzol fényeit elhalványítsa.

Bár mindkét life hacket egy Xbox One felhasználó osztotta meg, feltételezhetjük, hogy az újabb modelleken, például az Xbox Series X/S-en is működnek.

Ezek a hackek sok időt takarítanak meg. Mindkettő olyan funkció, amely könnyen kimarad, ha nem sokat játszadozol a konzol beállításaival.

Kapcsolódó hír, hogy az Xbox nemrég egy lenyűgöző ingyenes ajándékot dobott le az Xbox Design Lab képében, amit május 31-ig volt lehetőség megragadni.

Ha mindez nem lenne elég, júniusban Xbox Game Pass könyvtára a sokak által várt Shin Megami Tensei V: Vengeance RPG-vel bővül. Ez egy elég jó alkalom, hogy biztosítsd, hogy előfizetsz a szolgáltatásra, hogy az első napon hozzájuthass az ilyen megjelenésekhez.

Arról nem is beszélve, hogy a tagok a Call of Duty: Black Ops 6-hoz is hozzáférést kapnak, amikor az még idén megjelenik…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu