Xbox Game Pass: a 2024 júniusi első frissítés

Az „E3-as időszak” kapujában a Microsoft közölte, hogy mely címekkel bővíti előfizetéses szolgáltatását, de két játékról korábban már beszámoltunk, így a lista nem lesz teljesen új.

 

A redmondi cég bejelentése szerint már elérhető az Octopath Traveler (konzol [Xbox Series, Xbox One], PC, felhő; visszatér a Game Passra) és az Octopath Traveler II (Xbox Series, PC, felhő), de ezekről tegnap részletesebben beszámoltunk már. Június 12-én érkezik a Depersonalization (PC), június 13-án jön az Isonzo (konzol, PC, felhő) és a The Callisto Protocol (konzol, PC, felhő), majd június 18-án új megjelenésként érkezik a Still Wakes the Deep (Xbox Series, PC, felhő).

A DLC-k és frissítések tekintetében mindössze egyetlen játékot említett meg a Microsoft. Június 22-éig érhető el a Minecraft 15. évfordulóját ünneplő frissítés (a Minecraft, a Minecraft Dungeons, a Minecraft Legends is 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg). Az Xbox Game Pass Ultimate perkekből ennél több van, ugyanis a redmondi techóriás hármat nevezett meg. A Sea of Thievesben az Ebon Flintlock pakk, a Vigorban a Heatwave Havoc pakk, míg a MultiVersusban az MVP 1-es pakk vár a szolgáltatás drágább szintjére előfizető játékosokra.

Végezetül a távozó játékok listájáról is említést teszünk. Mint mindig, ezek a játékok akár 20%-os kedvezménnyel is megvásárolhatóak, hogy azok a játékkönyvtárunkban elérhetőek legyenek június 15-e után is. Ezen a napon fog kilépni öt játék. Ezek név szerint az alábbiak: Bramble: The Mountain King (konzol, PC, felhő), High on Life (konzol, PC, felhő), Rune Factory 4 Special (konzol, PC, felhő), Spacelines from the Far Out (konzol, PC, felhő), illetve The Bookwalker (konzol, PC, felhő).

Szóval az arány nem valami kiegyensúlyozott. Hat játékkal bővül az Xbox Game Pass, de öt cím távozik a szolgáltatásról. A hatból egy új megjelenés, és egy visszatér a Game Pass-ra. Ez nem valami sok, de lehet, hogy az Xbox Games Showcase során meg fognak lepni minket.

Forrás: Gematsu, Microsoft

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu