Három havi ingyen Xbox Game Pass az Nvidiától! [VIDEO]

A „zöldek” akciója figyelemre méltó módon hozza a rivaldafénybe a redmondi cég szolgáltatását, ami mostanában nem növekszik előfizetői táborában kiemelkedő mértékben.

 

A PC-seknek tette ingyenesen elérhetővé az Nvidia a Game Pass-t. Ehhez annyi a teendő, hogy hozzunk létre egy Nvidia-fiókot. Ha már regisztráltunk korábban, nézzük meg, hogy a GeForce Rewards programban részt veszünk-e (a profilszerkesztő oldalon). Töltsük le a GeForce Experience-et, vagy az Nvidia appjának bétáját, esetleg keressük fe a GeForce Now Rewards oldalt, és kövessük a feltüntetett lépéseket.

Nyissuk meg a GeForce Experience-et vagy az Nvidia app bétáját. A PC-nkben vagy a laptopunkban minimum egy GeForce GTX 1000-es videókártyára lesz szükségünk. Jelentkezzünk be az imént említett két applikáció valameyikén. Klikkeljünk a Redeem (magyarul kb. Beváltás) szekcióra, majd itt a PC Game Pass GeForce Rewardot válasszuk, ami a tegnapi nap óta érhető el az Nvidia jóvoltából. Ezután csak követnünk kell a lépéseket.

Ez egy eléggé dörzsölt lépés az Nvidiától, mert így elérheti a játékosoknál, hogy regisztráljanak egy Nvidia-fiókot, majd jelentkezzenek be a cég valamelyik applikációján, hogy például a Cyberpunk 2077-tel a Diablo IV-gyel, a Starfielddel, a Senua’s Saga: Hellblade II-vel, a Forza Horizon 5-tel, vagy például a Minecraft with RTX-szel játszhassunk.

Ha már Nvidia app, a zöld csapat egy új frissítéssel dobta meg azt. Így már AV1-es kódolást is támogat. Az AV1 SDR és HDR jóvoltából sokkal tisztább képminőségben lehet rögzíteni, és a GeForce RTX 4000-es videókártyákon akár 120 FPS-sel is lehet felvételeket készíteni! (Ezt azért nem minden videómegosztó támogatja, de a felvételek még stabilabbnak hatnak ezzel a képfrissítési rátával.) Ezeken túl egyetlen klikkel is lehet tuningolni a teljesítményen, hogy a frame rate-ek jobbak legyenek a játékokban.

A három hónapon keresztül ingyenes PC Game Pass mindenféleképpen jó ötlet, de biztosan vannak valamilyen korlátozások, így nem lepődnénk meg, hogy ha valaki ingyen már kipróbálta a szolgáltatást, most ebből kimaradna…

Forrás: DSOGaming

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu