[SGF 2024] Tides of Tomorrow: Elynd túlélése a Road 96 alkotóitól [VIDEO]

A Deep Silver fogja kiadni az óceánbolygón játszódó kalandot, így a DigixArt játéka már emiatt is más szájízt hagyhat nálunk mint a Road 96.

 

A Road 96 készítőitől származó Tides of Tomorrow kihívása az, hogy túléljük az Elynd nevű problémás óceáni bolygót, valamint a barátaink és kedvenc Twitches közvetítőink által hozott döntéseket. Elynd egy olyan világ, amely a túlélésért küzd a Nagy Özönvíz után. Miközben egy halálos plasztifikáció minden élőlényt elpusztítással fenyeget, acélozzuk meg magunkat, hogy szembe tudjunk nézni az óceánbolygó számos kihívásával. Keressünk gyógymódot, fedezuünk fel az úszó platformokat, vagy foglalkozzunk a közösségre leselkedő veszélyekkel.

Ahogy egyre mélyebbre merülünk Elynd rejtélyeiben, sosem leszünk egyedül. Elynd felfedezése közben sokféle karakterrel találkozhatunk. Mindegyiküknek saját hangulata, motivációja és nézőpontja van a bolygó sorsát illetően. Körültekintően válasszuk meg szövetségeseinket, mivel minden döntésünk új ellenfeleket hozhat létre. Tartsuk szemmel barátaink kalandjait is, mivel az ő tetteik alakítják majd a saját történetünket, és megkövetelik, hogy óvatosan reagáljunk a kiszámíthatatlan világra.

Kövessünk barátainkat vagy kedvenc streamereinket a kalandjaikban. Hajózzunk át a bizonytalan vizeken, gyűjtsünk nyersanyagokat, hogy javítsuk túlélési esélyeinket. Fedezzük fel a változatos, egyedi tájak között elhelyezkedő úszó platformokat. Találkozzunk ikonikus és felejthetetlen karakterekkel, akik készek segíteni (vagy éppen akadályozni) a fejlődésünket.

Yoan Fanise, a DigixArt stúdióvezetője a sajtóközleményben azt írta: „Egy másik világot akartunk felfedezni (ebben az esetben egy óceáni világot), és egy kis fantáziaelemet is be akartunk vinni. Emellett szerettük volna feszegetni a határait annak, ahogyan a Road 96 narratíváját felépítettük, és valódi innovációt akartunk kifejleszteni a történetmesélés terén, a Tides of Tomorrow-ban a döntéseid nemcsak a világodra, hanem a többi játékosra is hatással vannak. Azt hiszem, valami nagyon innovatív dologgal rukkoltunk elő.”

A Tides of Tomorrow PC-re (Steam) lett csak bejelentve. Megjelenési dátumát még nem ismerjük. Talán a sikeres PC verzió után ugrik át konzolokra is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu