Két további Resident Evil vesz egy Apple-kanyart [VIDEO]

Az iPhone 15 Pro, az iPhone 15 Pro Max, továbbá mindegyik iPad és Mac, amiben legalább egy M1-es chip van, képes lesz futtatni a Capcom IP-jének két újabb tagját.

 

A Capcom két játéka, a Resident Evil 7: Biohazard, továbbá a Resident Evil 2 Remake tart az Apple készülékeire. Utóbbit még csak bejelenték és fejlesztés alatt áll, előbbi pedig már előrendelhető, és július 2-án fog megjelenni. Mindkét játék a Capcom RE Engine-jén fut és konzolminőségű élményt nyújt, amely natívan fut az Apple szilíciumon a cég készülékein. Ezek a kedvelt címek az Apple MetalFX felskálázó technológiáját használják, hogy lenyűgöző látványt és figyelemre méltó teljesítményt nyújtsanak iPhone-on, iPaden és Macen.

A játékosok a megjelenéskor egy ingyenes letöltéssel kipróbálhatják az egyes játékok egy részét, mielőtt egyetlen vásárlással hozzáférnének a teljes élményhez. A címek univerzális vásárlási lehetőséget is kínálnak, így egy vétellel többféle Apple-készüléken (iPhone, iPad, Mac) játszhatunk. Ezekkel a funkciókkal a játékosok mindhárom eszközön élvezhetik a túlélőhorrort, és folytathatják a mentett játékokat akár otthon, akár útközben.

A Resident Evil 7: Biohazard iPhone és iPad verziója továbbfejlesztett irányítást tartalmaz majd az új Auto Fire funkcióval. Ez a kiegészítés a játékosok számára egy megközelíthető lehetőséget biztosít arra, hogy automatikusan elsüssék a fegyvereket, miután egy meghatározott ideig céloztak az ellenségre. Az iPhone, iPad és Mac hármasával kompatibilis Bluetooth-kontrollerek is támogatottak, így az otthoni konzolokat tükröző élményt nyújtanak. Az alapjáték és a Not A Hero sztori letölthető tartalma, amelyben Chris Redfield küldetése az ügy végére jár, együtt, csomagban jelenik meg. A játékosok Ethan Winters történetébe is mélyebben elmerülhetnek a Gold Editionnel, amely számos opcionális DLC-vel bővíti a játékot (End of Zoe, Banned Footage Vol. 1, Banned Footage Vol. 2, az 5 érmés szett, a Survival Pack és a Madhouse nehézségi mód).

A Resident Evil 7: Biohazard július 2-án jelenik meg az Apple készülékeire, míg a Resident Evil 2 Remake portjára még várni kell.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu