Armie Hammer megtörte hallgatását – vajon van még remény, hogy újjáépítheti a karrierjét?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Armie Hammer a karrier kisiklásáról elmélkedve arra jutott, hálás a vitatott vádak ellenére bekövetkezett változásokért.

 

 

Armie Hammer őszintén beszélt a színészi karrierjét teljesen kisiklató vádakról – köztük a kannibalizmus, a szexuális visszaélés és a nemi erőszak vádjain, amelyek közül az utóbbi miatt végül nem emeltek vádat a színész ellen. Annak ellenére, hogy az állítások felforgatták az életét, Hammer bevallja, hogy „hálás” mindazért, ami történt, amikor három évvel ezelőtt teljesen megváltozott a világa.

Egy nagyon őszinte interjú során a Painful Lessons podcastben a házigazda Tyler Ramsey-vel, a Szólíts a neveden (Call Me by Your Name) színésze azt mondta, hálás mindazért, ami három évvel ezelőtt történt az életében, mert ez sokkal jobb helyzetbe hozta őt ma.

„Bármit is mondtak az emberek, bármi is történt, nem vagyok olyan helyen az életemben, ahol minden egyes darabért hálás vagyok. Igazából most vagyok olyan helyen, ahol nagyon hálás vagyok érte, mert ahol az életemben voltam, mielőtt mindezek a dolgok megtörténtek velem, nem éreztem jól magam. Soha nem éreztem magam elégedettnek. Soha nem volt elég. Soha nem voltam olyan helyen, ahol elégedett voltam magammal.”

 

Armie Hammer karrierje megroppant, miután 2021-ben nyilvánosságra kerültek a provokatív szöveges üzenetek

 

A színész gondjai 2021-ben kezdődtek, amikor egy Instagram-fiók elterjesztette az állítólag Hammertől származó szöveges üzeneteket, amelyeket számos nőnek küldött, és amelyek számos sötét szexuális fantáziát tartalmaztak. Köztük egy nyilvánvalóan kannibalizmusra való hajlamot. Úgy tűnt, hogy onnantól kezdve minden összeomlott, és Hammer egyik volt barátnője, Courtney Vucekovich azt állította, hogy a színész érzelmileg bántalmazta őt. Vucekovich azt állította, hogy ez egy ponton annyira elfajult, hogy végül kórházba jelentkezett poszttraumás stressz-szindróma miatt. Állításai egybecsengeni látszottak a kiszivárgott szöveges üzenetek némelyikével, különösen, amikor azt állította, hogy a férfi olyan fantáziát osztott meg vele, amelyben az egyik bordáját eltörte és megette.

A kannibalizmusról szóló pletykákról szólva a színész humorosnak tartja, hogy bárki elhinné, hogy valóban emberi húst fogyasztott.

„Képes vagyok egyfajta távolságtartással és perspektívával szemlélni a dolgot, és azt mondani, hogy ‘Ez nagyon vicces. Az emberek kannibálnak neveztek, és mindenki hitt nekik. Azt mondták: ‘Igen, az a fickó embereket evett.’ Azt mondták, hogy mi van? Miről beszélsz?”

A pletykák többnyire rendhagyó szexuális fantáziákról szóltak. Mígnem a vádak komolyabbra fordultak, amikor egy másik nő jelentkezett, aki azt állította, hogy a színész szándékosan zúzódásokat hagyott rajta és megbélyegezte. 2021 áprilisára a színészt nemi erőszakkal és szexuális visszaéléssel vádolták meg. A Los Angeles-i rendőrség pedig vizsgálatot indított. Végül nem emeltek vádat, de Hammer a közvélemény előtt látszólag megsemmisült, aminek következtében a színész a vádak napvilágra kerülése óta nem kapott színészi munkát.

Hammer tagadta a nemi erőszak és bármilyen fizikai bántalmazás vádját. Ám mire a Discovery+ kiadta a House of Hammer című doku-sorozatot, amely tovább részletezte a vádakat, ő kifejezte, hogy bizonyos változásokra van szükség, és elismerte, hogy segítséget kapott és gyógyulófélben van. A színész elismerte, hogy a bukás nagy csapást mért az egójára, és így folytatta: „Egy neutronbomba robbant fel az életemben. Megölte [mindent]”.

A vádakat követően Hammer a Kajmán-szigetekre költözött, és őszintén beszélt a sötét gondolatokról, amelyek között az is szerepelt, hogy esetleg véget vethet saját életének.

„Sokszor volt, amikor azt gondoltam, hogy ‘Ezt nem bírom tovább. És nagyon mély, sötét pontokat értem el. Álltam a parton, és csak néztem az óceánt, és azt gondoltam: ‘Ja, ennyi volt’, és k*rva messzire kiúsztam”.

Hammer a volt feleségével, Elizabeth Chambersszel közös két gyermekét említette, mint okot, amiért úgy döntött, hogy nem vet véget az életének. Azt is kezdte látni, hogy önértékelésének hiánya és az érvényesítés iránti igénye valószínűleg szerepet játszott abban, hogy élete zuhanó spirálba került. Önmagát „fekete lyukként” jellemezte, és jelezte, hogy valahányszor dicséretet kapott magáért vagy a munkájáért, a csodálat csak egy pillanatig tartott, amíg gyorsan el nem tűnt. Most abban reménykedik, hogy a botrány tanulságai segíthetnek másoknak, akik esetleg az övéhez hasonló sötét helyzetben voltak.

Ami azt illeti, hogy hol tart most a karrierje, Hammer bevallja, hogy Hollywood nem hívta vissza, bár elmondta, hogy társszerzője egy forgatókönyvnek, amelyet reméli, hogy elkészül.

Később kiderült, hogy a forgatókönyv a színész életét tükrözi, de további részleteket nem árult el a projektről.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu