[NDD 2024] Dragon Quest III HD-2D Remake: a Square Enix valóban trilógiával készül [VIDEO]

Először csak egy játék fog megjelenni, aztán jön a másik kettő, szóval a trilógia nem egyszerre fog megérkezni a Square Enixtől és az Artdink Corporationtől.

 

A Dragon Quest III HD-2D Remake egy lenyűgöző újragondolása a kedvelt remekműnek és az Erdrick-trilógia (a Dragon Quest-sorozat első három játékának) narratív kezdetének. A vibráló HD-2D grafikával, új és modernizált funkciókkal és kifinomult narratívával rendelkező játékosok epikus fantasy kalandra indulhatnak, hogy megmentsék a világot a sötét gonosztól. Évekkel ezelőtt a nagy hős Ortega búcsút vett feleségétől és gyermekétől, amikor elindult, hogy legyőzze a gonosz főellenséget, Baramost. Ortega kudarcot vallott küldetésében, és Baramos még mindig fenyegeti a világot. Most, a tizenhatodik születésnapjukon Ortega egyetlen gyermekét Aliahan királya magához hívatja, és egy rendkívül fontos küldetéssel bízza meg: vállalja Ortega küldetését, győzze le Baramost, és mentse meg a világot. A játék elején kiválasztott útitársak kíséretében a játékosok elmerülnek egy hatalmas HD-2D világban, amely tele van városokkal, dungeonökkel és barlangokkal, lenyűgöző karakterekkel találkoznak, és továbbfejlesztett, fordulóalapú csatákban harcolnak kegyetlen szörnyekkel.

A modern közönség számára újjáépített Dragon Quest III HD-2D Remake lehetőséget ad a meglévő rajongóknak, hogy újra átélhessék a szeretett RPG-élményt és annak kibővített kínálatát mint még soha, miközben tökéletes kiindulópont az újonnan érkezőknek, hogy felfedezzék a játéktörténelem egyik legbefolyásosabb RPG-franchise-át. A lenyűgöző HD-2D látványvilág ötvözi a pixel artot a 3D-s grafikával, és a játékosokat úgy hozza be a Dragon Quest III világába mint még soha a továbbfejlesztett és modernizált felhasználói felülettel és egyéb életminőségi fejlesztésekkel együtt. A klasszikus, fordulóalapú harcrendszer továbbfejlesztett változata új animációkkal és további fejlesztésekkel (például állítható harci sebességgel, automatikus harcbeállítással) rendelkezik. Egy hatalmas világtérkép mély felfedezése vár ránk, ahol rengeteg gazdag és magával ragadó helyszínt találhatunk, , kihívást jelentve a játékosoknak, hogy az utazás során számos váratlan találkozással kelljen megküzdeniük. Magával ragadó, hiteles és változatos zenei kompozícióval bír, amely megragadja a Dragon Quest univerzum időtlen lényegét és varázsát.

Aki előrendeli a játékot, ingyen megkapja a Trouble-Free Travel Kitet (Elevating Shoes x1, Seed of Strength x3, Seed of Defence x3, Seed of Agility x3, Seed of Life x3, Seed of Magic x3). A gyűjtői kiadásban a játék fizikai példánya mellett egy doboz van, amiben a harmadik rész mellett a készülő első és második rész HD-2D Remake-jét tárolhatjuk, van egy akril blokkokból álló teljes készlet a Dragon Quest III karaktereivel, szörnyeivel és logójával, ott van még az Adventurer Accessory Kit (Ring of Strength x1, Dragon Scale x1, Words of Wisdom x1, Cat Suit x1), van még két exkluzív digitális háttérkép, és a Trouble-Free Travel Kit is a miénk lehet.

A Dragon Quest III HD-2D Remake november 14-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store), illetve Nintendo Switch-re 60 dollárért (24 ezer forintért). A Dragon Quest I & II HD-2D Remake, amik a történetben a harmadik rész után játszódnak, 2025-ben érkeznek.

Forrás: Gematsu,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu