Gears of War: E-Day: mire számíthatunk a többjátékos módokkal?

A The Coalition új játéka, ami az Xbox Games Showcase során lett leleplezve, követni fogja az eddigieket, vagy esetleg más irányt tűz ki maga elé?

 

A Gears of War: E-Day első videója nem valós időben futott (erről korábban már beszámoltunk), de ettől függetlenül fel tudta kelteni a közönség érdeklődését. A videó nem nagyon tért ki arra, hogy többjátékos móddal is rendelkezik-e, így egy új interjú alapján tudtuk csak meg, hogy mi a válasz a kérdésre. Matt Searcy, a Gears of War: E-Day kreatív igazgatója a WindowsCentralnak nem adott 100%-os bizonyosságú választ.

Searcy szerint ez a következő fő Gears [of War] játék lesz, és a franchise-nak felettébb tiszta DNS-e van a játékmódok kapcsán, így szerinte ki lehet silabizálni, hogy milyen irányba tartanak „az E-nappal”. Ebből következik, hogy minden bizonnyal ezúttal sem fog kimaradni a többjátékos szegmens a The Coalition játékából. Az interjúban Searcy, illetve Nicole Fawcette, a brandigazgató kitért a Gears of War 4 és a Gears 5 történetszálára is.

Sokan úgy gondolták, hogy a stúdió a Gears 6-ot fogja bejelenteni, de ez nem történt meg, ugyanis a Gears of War: E-Day egy előzménytörténet lett, ám ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a stúdió figyelmen kívül hagyja az imént említett két játék sztoriját. Searcy szerint mindent a Gears of War: E-Daybe öntenek, és később ők döntenek arról, hogy mi lesz ezek után. Fawcette hozzátette, hogy nem hátrálnak meg a Gears of War 4 és a Gears 5 sztorijától, mert időt szántak arra, hogy megfontolják, milyen sztorikat akarnak elmesélni, és így mind a két oldalról tudják majd a franchise-ot irányítgatni. Reméli, hogy a rajongóknak is tetszeni fog a történet, amit ők izgatottan várják, hogy előadhassák.

A Gears of War: E-Day Xbox Series-re és PC-re készül. Megjelenési dátuma még nincs, de már írtunk arról is, hogy melyik évben számíthatunk a megjelenésére.

Forrás: WCCFTech, Windows Central

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu