Cyberpunk 2077: titokban nagy dologgal bővítette a CD Projekt RED

A CD Projekt RED (CDPR) továbbra is frissítgeti a belső nézetes kalandjátékát, de olyan újítást is elkövetett a lengyel cég, amire nem nagyon számítottunk volna.

 

Tény, hogy már nem kap olyan tartalmi bővítést a Cyberpunk 2077 mint a Phantom Liberty kiegészítő (ami PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re megjelent, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra már nem), de azért érdemes előszedni a játék egyetlen kiegjét. A DLC akkortól játszható, ha az alapjáték Transmission nevű küldetését teljesítjük a Pacifica történetszálban. Így a végigjátszás közepén is elkezdhetjük a Phantom Liberty-t, így nem muszáj az alap történetet végigpörgetni.

Van egy érdekesség: ha először a Phantom Liberty végére jutunk el, és csak utána játsszuk végig a Cyberpunk 2077-et, akkor a DLC módosítja a befejezést! Ez a kérdéses új befejezés nem mindenki számára érhető viszont el. Bizonyos döntéseket meg kell hozni, amik Songbirdhöz kapcsolódnak. Mindegy, hogy Reed vagy Songbird mellé állunk, de az fontos, hogy olyan befejezést kell választanunk, ahol Songbird túléli az eseményeket és az FIA „vendégségét élvezi”.

Ha végigértünk a DLC-n, akkor az alapjátékban teljesítsük a Through Pain to Heaven nevű küldetést. Várnunk kell arra, hogy Reed felvegye velünk a kapcsolatot, és meg fog hívni bennünket egy találkozóra, mielőtt ő elhagyná Night City-t. Ezután jön a Who Want to Live Forever, ahol megint várnunk kell arra, hogy Reed felkeressen minket. A Misty’s Esoterica tetején kell várnunk, ahol egy párkapcsolati partnerünk is ott lehet. A NUSA ügynökök felkeresnek, hogy elvigyenek Langley-hez, aki kiszedi a Relicet a fejünkben. Ha megtettük a megfelelő lépéseket, akkor Reed ott lesz mellettünk, amikor magunkhoz térünk. El fogja magyarázni, hogy mi történt a műtét során.

A befejezés során egy egyedi epilógust kapunk, ahol több ismerős arccal összefuthatunk. Nem fogunk konkrét részleteket elmondani, de mindenesetre nagyszerű, hogy ennyire odafigyel a részletekre a CDPR.

Forrás: Gamingbible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu