Far Cry 7: megismerhetjük a játék családjának tagjait?

Több elem is egybe vág azzal, amit a játékról még tavaly közölt az Insider Gaming, így a tehetős család, továbbá az összeesküvés-elméletek is felbukkantak…

 

Tavaly a Rival kódnevű projekthez kerestek embereket. A projektet Angela Bottis menedzselte, aki korábban a Far Cry 6 és más Ubisoft-címek esetében is a castingért felelt. A szivárgás szerint Layla Bennett a 20-as éveinek végén jár, Új-Angliában (az Egyesült Államok észak-keleti részén) él, anyagilag jó helyzetben van. Az apja kedvence, és a birodalmának utódjaként tekint magára. Ambíciózus, saját magára támaszkodik, de mégis kívülállónak érzi magát, mert az ő anyja más mint a féltestvéreié. Bűnösnek tartja magát a családja vagyona miatt, és küszködik, hogy miképp tudja hasznosítani azt a világ megsegítése céljából. Vezérigazgató akar lenni, hogy átformálja a cégbirodalmat és segíthessen az embereknek az ő kihasználásuk helyett. Referenciakarakterek: Alicia Ferrick (A férjem védelmében), Beth Dutton (Yellowstone), Shiv Roy (Utódlás), Clare Shaw (Ozark).

Dax Bennett a 40-es évek elején jár, mély hangú karakter, nepotizmusban felnevelve. Egy egoista playboy, aki irigy, könyörtelen és bosszúálló. A sikert és az életben való győzelmet értékeli. Le akarja győzni azon érzését, miszerint emögött továbbra is egy tinédzser, aki sosem vállalt felelősséget, és nem nőtt fel. Azt akarja, hogy apja rá hagyja majd a céget, és életében mindvégig azért küzdött, hogy megkedvelje. Referenciakarakterek: Jordan Belfort (A Wall Street farkasa), Andrew Tate, Dan Bilzerian. Brie Bennett a 30-as évei közepén jár, és bár ő is új-angliai mint a többiek, egy kaliforniai akcentussal igyekszik megkülönböztetni magát a többiektől. Tisztán, hangosan beszél, és egy téveszmés, önimádó újkori wellness-fanatikus, aki kétségbeesetten keresi a vezeklést a neki okozott károkért. Impulzív, befolyásolható, felszínes, konzumerista, hiszékeny és ítélkező. Bosszút akar állni az apján, és gyógymódot akar találni a neurológiai károsodásra, amelyet szerinte gyermekkorában okozott neki. Wellness-szokásait (vagy mondhatnánk azt is, hogy rituáléit) gyakran az a vágy motiválja, hogy felsőbbrendűnek érezze magát másokkal szemben, ami a családjából hiányzott. Apjával feszült a kapcsolata, és féltékeny Laylára. Nagydumájú, aki néha gyorsan beszél és félbeszakítja az embereket. Referenciakarakterek: Lindsay Bluth (Az ítélet: család), Gwyneth Paltrow, Masha (Nine Perfect Strangers), Portia Davenport (Search Party). Christian Bennett a 30-as évei elején jár, és „anyja fia”, egy művész, aki szülői traumáva küszködik. Fenn hordja az orrát, és egy eléggé érzelmes, sebzett, excentrikus karakter. Gyakran szarkasztikus és száraz humorérzékű. El akar menekülni a családjától és művészeti sikerekre vágyik anélkül, hogy a családja véleményt alkotna róluk. Mindig különállónak tekintette magát a családjától, és anyja halálát még mindig nem tudta feldolgozni. Apjával a karaktere feszült, és Christian őt okolja anyja haláláért. Karakterreferenciák: Andy Warhol, Vincent Gallo, Timothee Calamet.

A további szereplők között van még Henry Bennett. A 60-as, 70-es éveiben járó figura egy jó oktatást kapó elit figura, aki jól fogalmaz, kifinomult, és tekintélyt parancsoló. Nagy befolyású, de rejtélyes figuraként vezeti a Bennett-birodalmat. Nagyratörő, manipulatív, makacs, nárcisztikus, instabil figura, aki veszélyt jelent a birodalomra, és még nem talált erre megoldást. A kudarcaival küszködik. Referenciakarakterek: Terence Fletcher (Whiplash), Dr. Robert Ford (Westworld), Daniel Plainview (Vérző olaj), Tywin Lannister (Trónok harca). Krista Bennett 19-23 éves, aki gyengéden beszél és sebezhető érzékst kelt magáról. Egy árva egy kisvárosból, aki öccsét, Macet próbálja megvédeni. Kitartó, dörzsölt, elhatározott, és frusztrált amiatt, hogy a saját álmait fel kell áldoznia, hogy felnevelje öccsét, és ez néha látható is rajta. Referencia karaktere: Kathleen Hanna, Courtney Love, Kat Stratford (10 dolog, amit utálok benned), Juno MacHugg (Juno). Ian Duncan a 40-es évek végéin jár, általános amerikai akcentussal bír, és egy összeesküvés-elméletekben hívő személy nagy követőtáborral. Megalomániás, karizmatikus kommunikációs készségekkel bír, de kétarcú, bosszúállásra hajlamos, és a magánéletben teljesen más személyisége van. Irigy a felső tízezerre és a hatalmukra. Úgy érzi, hogy a világ tisztelettel, gazdagsággal és igazsággal tartozik neki, és bizonyítani akarja, hogy mindenkinél okosabb, és megszerzi, ami az övé. Karakterreferenciák: Howard Payne (Féktelenül), Verbal Kint (Közönséges bűnözők), Michael Knowles, Hans Gruber (Drágán add az életed). John Mackay a 30-as évei végén, 40-es évek elején jár, munkás akcentusa van, önmagára támaszkodik, magányos személy egy őt gyötrő múlttal. A hozzá közel állók elvesztése formálta múltját és jelenét. Gyorsan elveszti a türelmét, kicsit szarkasztikus, magabiztos, de kemény bőrű túlélő, aki rövid ideig az alvilággal is kokettált, de gyorsan rádöbbent, hogy az élet túl rövid, és ezért a tenger felé fordult. Nehéznek tartja a megélhetést a keleti parton. Karakterreferenciák: Riley Flynn (Mise éjfélkor), Han Solo (Csillagok háborúja), Jimmy McNulty (Drót), Jac Burton (Nagy zűr kis Kínában). Végezetül egy mellékkarakter, Dr. Safna Kazan, aki az 50-es éveiben jár, a visszaemlékezéseiben pedig a 30-as évei közepén. Egy olyan színész felelne meg, aki mindkét korszakot alakítani tudja. Pakisztáni vagy dél-ázsiai, enyhe punjabi akcentusú, hiába élte élete felét az Egyesült Államokban. Egy tehetséges orvos, aki a Harvardon diplomázott. Nehéz múltja volt és a bosszúálláson dolgozik. Intelligens, egoista, perfekcionista és munkamáníás. Úgy véli, hogy a sikert a kemény munkával és az áldozatvállalással garantáltan elérheti. Profi, tényekre támaszkodó, nyers figura. Karakterreferenciák: Cristina Yang (A Grace klinika), Dana Scully (X-Akták), Gemma (M3gan), Dr. Louise Banks (Érkezés), Cassandra Thomas (Ígéretes fiatal nő).

Elég sok részlet, de mindez nem hivatalos.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.