PlayStation Plus Essential: mikre számíthatunk 2024 júliusában?

Egy újabb hónap rohant el a fejünk felett, így ismét meg kell néznünk, hogy a PlayStation Plus Essential, a PlayStation Plus Extra, illetve a PlayStation Plus Premium előfizetői mely játékokkal bővíthetik katalógusukat.

 

Ezúttal nem volt Days of Play leárazás mint május végén, mert ott kisebb szerencsével gyorsan fülön tudtuk csípni a júniusra szánt játékokat, így egy hónapja nem szerdán délután fél hatkor közölte a Sony a listát, hanem egy kicsit korábban. Továbbá ezúttal sincsen szerencsénk a szivárgásokkal kapcsolatban, így nem tudtunk előre meg semmit sem a júliusi kínálatról, pedig régebben egy francia weboldalon (Dealabs) publikáló szivárogtató, billbil-kun pontosan közölte a következő hónapra tervezett játékokat… de hiába néztünk rá a Twitterére, ott semmit nem találtunk a júliusi listáról.

A júliusi húzócím nyilvánvalóan a Gearbox Software looter-shooter játéka, a Borderlands 3 (PlayStation 5, PlayStation 4). Nyilvánvalóan a Take-Two, a Gearbox új tulajdonosa fizetett nem kevés pénzt a Sony-nak ezért. A második játék már kissé rétegjátéknak mondható, mert az amerikai hokit nem követik errefelé tömegesen, de mégis ezt kapjuk, ugyanis az Electronic Arts (EA Sports) termékéről, az NHL 24-ről van szó. (Biztosan kevesen használják az Ultimate Teamet, és ezért kell az utánpótlás.) A harmadik játékot viszont szinte bizonyos, hogy mindenki ismeri, de inkább PC-n. Az Among Usról van szó (PlayStation 5, PlayStation 4). Ezen felül ott van a július 16-ától elérhető Genshin Impact PlayStation Plus Pack (tartalma: 160 Primogem, 4 Fragile Resin, 20 Hero’s Wit, 30 Mystic Enhancement Ore és 150 ezer Mora). A játékok július 2-ától augusztus 5-éig lesznek elérhetőek.

Addig is van még egy kis idő, hogy letöltsük (vagy legalábbis a fiókunkhoz adjuk) a júniusi játékokat. Ezek a címek lennének azok: Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever, illetve Streets of Rage 4. Június 18-áig az EA Sports FC 24 is ingyenes volt, de az már korábbról maradt cím volt, úgyhogy azért most már ismét fizetni kell. Szóval a három júniusi játékból van egy platformer, egy pankrációs cím, illetve egy beat’em up.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.