Fallout London: itt a reménysugár a közeli megjelenésre?!

Több verziót is beküldtek a CD Projekt DRM-mentes boltjának, így rajtuk áll, hogy a Fallout 4 teljes átalakítását kínáló modja mikortól lesz a közönség számára is elérhető.

 

Pedig már tavasszal is megjelenhetett volna a Fallout londoni kalandja, de a Bethesda Game Studios keresztbe tett a moddereknek, mert kiadták a Fallout 4 kurrens-gen (PlayStation 5/Xbox Series/PC) frissítését, így a modhoz szükséges dolgok ugyanúgy plusz munkát igényeltek, ahogy anno a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition megjelenésekor. Így az áprilisi megjelenési időszakról lemondtak, és azóta a GOG-gal összeálltak a modderek, mert a lengyelek tárolják a modhoz szükséges fájlokat. A DRM-mentes bolt több buildet (verziót) is kapott a Fallout Londonból, így ha a GOG hitelesíti ezeket, jöhet a megjelenés.

„Sok spekuláció látott napvilágot a közelgő kiadásunkkal kapcsolatban, ezért szerettünk volna megszólalni és tisztázni a legfontosabb támogatóinknak a helyzetet. A lényeg az, hogy több buildet is elküldtünk a GOG-nak minőségbiztosítási tesztelésre, és várjuk a zöld zászlót. Amint befejezik a folyamatot, amely során kétszeresen ellenőrzik, hogy a Fallout London és a telepítője minden támogatott gépen működik-e, készen állunk az indulásra. (Igen, van saját telepítőnk, és downgraderünk is!) Mindannyiunk érdeke, hogy ez a végső QA folyamat teljes egészében lezajlódjon, és nagyon hálásak vagyunk, hogy a GOG segít. Bár úgy tűnhet, hogy nem sok minden történik, biztosíthatunk benneteket, hogy a részleg vezetői ez idő alatt megállás nélkül dolgoztak a színfalak mögött, hogy a kiadási build a lehető legjobb legyen. A vége már a láthatáron van,” írta a csapat.

A Fallout Londonhoz a Fallout 4 és annak összes DLC-je kelleni fog. A játszható terület az alapjáték és a Far Harbor DLC-jének méretével megegyező. 53 fő- és 35 mellékküldetés melett 25 frakciós küldetés, 64 egyébb küldetés, 16 elágazó bandaküldetés, 7 bajtárs (öt teljesen szinkronizált, eltérő kapcsolati szintekkel és egyedi küldetésekkel), illetve több mint 90 ezer sornyi hangos szöveg lesz a modban.

Ez ígéretes.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.