MXGP 2 – Megtörtént a bejelentés [VIDEO]

Betartotta az ígéretét a Milestone, ugyanis tényleg szeptemberben sikerült bejelenteni az MXGP 2-t, amely már kizárólag a kurrens generációs konzolokra és PC-re fog megjelenni. Az első rész még nem így tett, sőt, a PS4-es port egy kicsivel később érkezett – és mi le is teszteltük azon nyomban -, most erre már nem kell várnunk.

A 2016 februárjában érkező játékban mi nem nagyon bízunk, ugyanis az első résznek volt baja bőven: audio hibák, eltűnő motor a szervizben (elég poénos látvány volt a szerelőnk, ahogy a levegőn dolgozott), fáradt, egyáltalán nem motiváló karriermód, kevés karakterrel kapcsolatos testreszabás – adott presetek még mindig -, a verseny vége után semmilyen pódium, vagy kicsivel több ünneplő animáció, és a menürendszer már több éve ugyanaz az összes játékukban, illetve szinte nulla támogatás a játékaik megjelenése után (ez főleg PC-n érzékelhető). Legalább a tuningolási/saját csapatos megoldást emeljék át a MotoGP 15-ből, így legalább kimondhatnánk, hogy fejlődött az első rész után. Talán végre sikerül összeszedni magukat. Talán.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)