Fallout: London: vissza az eredeti tervekhez – ennek sokan nem fogtok örülni!

A modderek szerint nem eléggé stabil a Fallout 4 teljes konverziója a játék egyik verzióján, így amögül az utolsó pillanatban kihátrált a csapat.

 

A Fallout: London az Egyesült Államok területe helyett az Egyesült Királyságban játszódik, és elég izmos modnak ígérkezik. Áprilisban meg is jelent volna, de a Bethesda Game Studios (BGS) mintha direkt keresztbe akart tenni nekik, amikor a megjelenés előtt nem sokkal hirtelen megjelent a Fallout 4 next-gen frissítése. Dean Carter, a Fallout: London projektvezetője a BBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy a BGS „jobb szó hiányában kib_szott velük”, bár azért nem volt ilyesmi, hogy a fejlesztők a moddereket tájékoztatnák a terveikről, és a Fallout: London nem volt a Bethesda hitelesített alkotói programjának része…

Eltelt három hónap, és már ott tartunk, hogy a Team Folon szerint a célegyenesben van a Fallout: London megjelenése. Írtuk is, hogy a csapat már csak a GOG hitelesítésére vár. Egy bökkenő azért lett: a Fallout 4 next-gen frissítésével még mindig bajlódnak. Hiába adott ki a BGS egy patchet hozzá, a VATS még mindig nem jó, az ultraszéles képernyők nem támogatottak, és emiatt a Team Folon azt kéri, hogy butítsa mindenki vissza a játékát a next-gen frissítéssel rendelkező verzióról.

„A GOG mindvégig csodálatos volt. A nxet-gen frissítés miatt elromlottak dolgok. Aztán várni, hogy kijavítsák őket, csak azért, hogy a 11. órában rájöjjünk, hogy a next-gen frissítés még a javítások után sem elég stabil, és így most a régi verzióval indulunk… ezért volt szükségünk a downgraderre. [A GOG] elkötelezettsége a segítségnyújtás és a támogatás iránt példaértékű,” írta a Team Folon.

Azért nincsen automatikus downgrade-elő, azaz butító funkció a Fallout: Londonban, mert a Team Folon nem akar egyszerre több verziót is karbantartani, és ehhez az kellene. De lassan meg fog jelenni a mod, ami így a Fallout 4-nek új életet adhat majd.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu