Váratlan fordulat a The Division 2-ben: nem vész kárba a karaktered fejlődése az új szezonban!

A Ubisoft inkább nem fogja az eredeti megközelítést használni a The Division második részében, ugyanis a közönség nagyon rossz visszajelzéseket adott a fejlesztőknek.

 

Eredetileg ugyanis az volt tervbe véve, hogy mindegyik szezon kezdetén 1-es szintre resetelnék a játékosok karaktereit, mert így továbbra is tartogatna a The Division 2 kihívásokat, és nem tudnának gyorsan átrohanni a tartalmakon. A Massive Entertainment viszont látta, hogy a játékosoknak ez a koncepció nem tetszik, így nem lesznek szezonális karakterek, és ez a változás nem érinti a hatodik évre vonatkozó terveket, ám a fejlesztőknek az új szezonális élményhez szükséges változtatásokat át kell gondolni. További híreket akkor közölnek, amikor megvannak a részletek, és akkor egy élő adáson és egy nyilvános tesztszerveren keresztül tudnak szerezni további visszajelzéseket.

A Twitteres bejelentést felettébb pozitívan fogadták főleg amiatt, mert a tervezett változtatások mégsem fognak eljutni a The Division 2-be, de úgy tűnik, hogy a játékosok a szezonok között megtarthatják a karaktereiket, és ha szeretnék, akkor az új tartalmakat így felettébb gyorsan le tudják darálni. A legtöbben bár örülnek a változás mögüli kihátrálásnak, néhányan még kivárják az információkat. Lehet új karakterük szezononként a fő karakterük mellett, vagy a fő karaktert kell kötelezően használni a szezon során?

Bár vannak még megválaszolatlan kérdések, a The Division 2 már hat éve fut, és továbbra is erős közösséggel rendelkezik, és a szigorú változtatásokra így fellépni becsülendő dolog tőlük. A francia kiadónak nem nagyon volt eddig könnyű dolga az új tartalommal, viszont az elismerésre méltó, hogy az élő szolgáltatású (live service) modellű játékot már több mint fél évtizede frissíti új tartalommal. Persze az jó lenne, ha a játékot majd offline is lehetne játszani, mert az első The Crew is játszhatatlanná vált a szerverek lekapcsolása miatt.

Csakhogy a Tom Clancy’s The Division Heartland törölve lett időközben (még játékmenet is kiszivárgott belőle).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu