Hatalmas változás jön a Manor Lords-ban: új funkcióval bővül a játék, amit mindenki várt!

A Manor Lords hamarosan örökre megváltozik, és hozzáad egy nagyon kért funkciót. Néhány héten belül frissíti a motorját és bővíti gazdaságát. A stratégiai játék hozzáadja a halászatot mint gazdasági és menedzsment funkciót, bár még nincs pontos megjelenési dátuma.

 

Az elmúlt években egy megkülönböztető elem jelent meg, hogy kategorizálja a sok PC-játékot, különösen ha nem hatalmas kasszasikerekről van szó: a Steam kívánságlisták. A Manor Lords hónapokig vezette és dominálta a listát versenytársai ellenében, és bár a játékosok száma csökkent, a vágy nem. Hónapok óta kérték a játékosok, hogy legyenek tavak, ahol halászni lehet, így bővítve a játék gazdaságát, és végül a fejlesztő megerősítette érkezését. De ez nem az egyetlen újdonság.

A Manor Lords megjelenése óta a játékos közösség követelte a halászat bevezetését játéktevékenységként. Sokan azt gondoltuk, hogy ez, a középkor egyik nagy gazdasági tevékenysége, már a játék indulásakor benne lesz, de a független fejlesztés viszontagságai miatt, egyetlen munkatárssal, a megvalósítása hosszabb időt vett igénybe a vártnál.

Mindenesetre, a Slavic Magic meghallgatta a kéréseket, és bejelentette, hogy a következő frissítés hivatalosan is tartalmazni fogja a halásztavakat. Egy nemrégiben közzétett tweetben a fejlesztő kifejezte, hogy olyan sok kérés érkezett, hogy nem hagyhatta figyelmen kívül a játékosok kívánságait.

A halásztavak funkcióival kapcsolatban még keveset tudni, de várhatóan a halászat új kereskedelmi és élelmiszerforrás lesz, hasonlóan más erőforrásokhoz, mint a hús, tojás, gyümölcsök és zöldségek. A játékosok szintén várják olyan struktúrák bevezetését, mint a halászkikötők és kereskedelmi kikötők, hogy bővítsék a játék fejlődési lehetőségeit.

 

A Manor Lords frissítése Unreal Engine 5-re

 

Valójában a legjobb rész az egészben nem az, hogy mostantól halászhatunk – vagy inkább nézhetjük, ahogy polgáraink halásznak – hanem az, hogy ez a játék bemutatkozását is jelenti az Unreal Engine 5-tel, ami grafikai és teljesítménybeli javulásokat ígér. Bár a patch megjelenésének pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, a Slavic Magic jelezte, hogy „az aktuális terv néhány hét”, ami azt sugallja, hogy a játékosok augusztus végén vagy szeptember elején számíthatnak a frissítésre.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu