Orcs Must Die! Deathrap: az orkirtás nem mindenhol fog folytatódni! [VIDEO]

A Robot Entertainment már az ötödik résznél tart az Orcs Must Die!-al, de a 2020-ban megjelent és hármas számmal ellátott játékhoz képest nem mindenhol fogjuk látni ezt az epizódot.

 

A kritikusok által elismert Orcs Must Die! franchise új, izgalmas fejezetében a játékosok egyedül vagy akár négy játékossal is harcolhatnak az akciódús, külső nézetes játékmenetben. Vadonatúj harci mágusként a játékosok a roguelit fejlődésen keresztül fejlődnek, és egyedi képességeiket fejlesztve kibelezik, felperzselik és megsemmisítik a könyörtelen orkok hatalmas hordáit. A játékosok számától függő, adaptív nehézségeket kínáló Orcs Must Die! Deathtrap hat harci mágus közül választhatnak a játékosok, akik mindegyike saját játékstílussal, személyiséggel, csapdákkal és képességekkel rendelkezik.

A köztük lévő szinergiák megtalálása, a felszerelésük maximalizálása és a játékstílusok testre szabása a kulcs az orkok sikeres szétzúzásához. Az ellenség minden egyes erősödő hullámát véletlenszerű buffokkal és debuffokkal erősítik. A környezet kihasználása, az időjárás és a napszak figyelembevételével kulcsfontosságú lesz a növekvő hordák visszaszorításában. Ahogy a buffok és debuffok növekednek, a játékosok választhatnak, hogy tovább harcolnak, vagy visszatérnek a kastélyukba, hogy feltöltsék hősüket, fegyvereiket és csapdáikat, mielőtt egy félelmetes ork tábornokkal néznek szembe egy brutális főnöki harcban.

Tapasztaljuk meg a továbbfejlesztett harcot, ahol a hősies bátorság és a zseniális csapdák kombinációja páratlan orkpusztításhoz vezet. Vegyünk részt feszes, érzékeny harmadik személyű lövöldözős és közelharcban. Élvezzük az őrült fizika alapú interakciókat és a poénos rag doll effekteket. Nézzük örömmel, ahogy csapdáink látványos módon dobálják, zúzzák, szeletelik és hamvasztják el az orkoknak, akiknek a játék címéből adódóan meg kell halniuk. Az új rész hű marad a sorozat szeretett humorához, személyiségéhez és bájához. A szellemes ork fecsegéstől kezdve a sikoltozó orkokat repítő, túlzó fizikán át az erős gitár- és dobhangzású soundtrackig minden pillanat úgy van megalkotva, hogy az adrenalinszint folyamatosan emelkedjen.

A Robot Entertainment társalapítója és vezérigazgatója, Patrick Hudson sajtóközleményében ezt írta: „Nagy örömmel mutatjuk be az Orcs Must Die! franchise legújabb részét. Célunk mindig is az volt, hogy a szórakozás és a kreativitás határait feszegessük. Az Orcs Must Die! Deathtrap című játékkal úgy fogadtuk el a kihívást, hogy egy tizenhárom éves franchise-on belül újítsunk, és szorosan odafigyeltünk a rajongóinkra és a kéréseikre. Hűek maradtunk a klasszikus kaotikus akcióhoz és a könnyed hangvételhez, miközben bevezettük a négyjátékos kooperatív játékot, új és sokoldalú hősöket mélyen egyedi képességekkel, kibővített szintválasztékot és új roguelite fejlődési lehetőségeket. Ez a játék az eddigi legfelemelőbb orkgyilkos élményt nyújtja.”

Az Orcs Must Die! Deathtrap 2025 elején fog megjelenni Xbox Series-re és PC-re (Steam, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu