Már a Gamescomra gyúr a Blizzard az ingyen Xbox Game Pass-szal?

A Microsoft elkezdte a Gamescomra való felkészülését, ugyanis az alájuk tartozó Blizzard olajat öntött az előfizetéses szolgáltatással kapcsolatos pletykákra.

 

A minap a Blizzard elkezdte a felhasználóknak kiküldeni a csak az új fiókon használható, egy hónapig érvényes ingyen PC Game Pass kódokat, és ezeket a kódokat legkésőbb július 24-éig be kell váltani azokat. Érdekes időzítés, mert korábban azt hallottuk, hogy az Activision Blizzard játékai közül még több fog eljutni a nemrég dráguláson átesett Xbox Game Pass-ra (amiről azt is írtuk, hogy további áremelések fognak történni).

Az egyik esélyes játék, ami felbukkanhat az előfizetéses szolgáltatáson, a Call of Duty: Modern Warfare III lesz, és ennek is épp július 24-én kezdődik a következő szezonja. Minő véletlen egybeesés, nem? Tehát a redmondi techóriás azt akarja, hogy több felhasználó kapjon rá a Game Pass-ra. A pletykák szerint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a Spyro: Reignited Trilogy, illetve a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is a Game Pass-kínálat része lehet… bár ezek az Activision térfeléről származnak, az email pedig a Blizzardtól jött.

 

Blizzard Has started sending out PC Game Pass Trial Codes, GP Drop Incoming?
byu/FollowsJesus2024 inGamingLeaksAndRumours

 

Mivel a Diablo IV már fenn van a Game Passon, a következő játékok a remasterek lehetnek. Például a Diablo II: Resurrected, vagy a Warcraft III: Reforged. Esetleg a Starcraft, a Diablo III, vagy az Overwatch 2 perkjei jöhetnek szóba (az OW2 nem lesz fenn, mert free-to-play modellt használ). Vagy talán ott van a World of Warcraft, bár itt van egy fontos tényező. A PC Game Pass havi 12 dollár, a WoW-előfizetés pedig 15. Talán valamilyen kedvezményt kínálhatnának.

Szerintünk a Blizzard ingyenes Game Pass-kódja azért lett most kiküldve, mert egy hónap múlva kezdetét veszi a Gamescom, és a rendezvény során jelentheti be a Microsoft, hogy újabb játékokat tesz fel az Activision Blizzard kínálatáról az Xbox Game Pass-ra. Elvégre ez lesz az európai E3…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu