Elflock: Itt a vadonatúj magyar kalandjáték trailere, amely egy középkori fantasy világban játszódik! [VIDEO]

A NovaSphera Studio, egy magyarországi székhelyű fejlesztőcsapat, bemutatta legújabb TPS-nézetű kalandjátékát, az Elflockot, amely egy hazatérő hercegnő történetére összpontosít. Azonban a hazatérés nem lesz egyszerű, mivel az apja által vezetett királyság ultimátumot kapott egy ellenséges birodalomtól. A játékos feladata, hogy döntései révén megpróbálja megmenteni a királyságot, vagy rossz döntések esetén annak pusztulását okozhatja.

 

A hercegnőt irányítva felfedezhetjük a kastélyt és kapcsolatokat építhetünk ki annak lakóival. A cél, hogy szövetségeseket szerezzünk a nemesek között. Az Elflock nem csupán egy politikai szimulátor; intrikákban gazdag történetet kínál.

 

A részletes párbeszédek mellett nyomozásra is sor kerül, amely magában foglalja a bizonyítékok gyűjtését, különböző rejtvények megoldását és számtalan titok felfedezését a játék világában. A magyar fejlesztők ígérete szerint a játék modern látványvilággal és teljesen szinkronizált karakterekkel rendelkezik, akik egyedi arcmimikával bírnak. Érdemes figyelni a fejlesztést, ha érdekel titeket az ilyesmi.

 

Sok részlet még nem ismert, de annyi biztos, hogy az Elflock 2025-ben jelenik meg PC-re, többek között a Steamen is elérhető lesz. Az idei decemberben kapunk majd részletes betekintést a játékmenetbe, addig pedig az alább látható, igencsak ígéretes teaser trailerrel kell beérnünk.

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu