Western-fordulatot vesz a Hunt: Showdown, de ez nem folytatás lesz!

A Crytek játéka körül alakul valami, de nem szabad, hogy elszaladjon velünk a szekér, ugyanis nem lesz ez akkora változás mint amire elsőre gondolhatnánk.

 

Az amerikai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság, az ESRB PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re kiértékelte (és Mature 17+ értékelést adott) a Hunt: Showdown 1896-nak. A jellemzés így hangzik: „Ez egy belső nézetes szörnyvadász játék, amely a viktoriánus korszak fantasy változatában játszódik. A játékosok pengés ütőkkel, botokkal, boxerekkel és pisztolyokkal ölnek zombiszerű lényeket és emberi ellenfeleket. A harcokat ütéshangok, lövések és vérfröccsenés effektek emelik ki. Egyes fegyverek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy beverjék a zombik fejét vagy levágják a végtagjaikat. Az egyik zombitípus vérré és cafatokká robban, ha megölik; egy másik típus emberi bőrt visel köpenyként.”

Ez sokat nem mond el, de hozzá kell tennünk, hogy a kiértékelés eltér a Hunt: Showdownétól. Tavaly David Fifeld, a Crytek általános igazgatója a Rock Paper Shotgunnak elmondta, hogy nem terveznek folytatást, és ennyi idő alatt egyszerűen kizárt bármi minőségit létrehozni, ha valóban egy új játékról lenne szó: „Azt mondanám, hogy még kevésbé lennénk agresszívek, mint az Overwatch vagy például a Destiny 2. Nem, nincsenek terveink a Hunt 2-vel kapcsolatban. Csak azt tervezzük, hogy tovább haladunk előre. Mondhatnánk, hogy a Fortnite második fejezete a Fortnite 2 volt: csináltak egy új szigetet, radikálisan átdolgozták az összes rendszerének egy egész, óriási részét, de csak második fejezetnek nevezték el. Úgy tűnik tehát, hogy inkább ezt a trendet fogjuk követni, amikor frissítjük a Hunt: Showdownt. Ha a Hunt franchise más termékeiről beszélnénk, akkor azok nem a Hunt: Showdown leváltásai lennének, hanem márkabővítések. Itt van egy másik játék, amit a Hunt-univerzumban készíthetnél, de az a játék nem a Hunt: Showdownt hivatott helyettesíteni, azaz azt, amivel az emberek játszanak.”

Emiatt pedig azt kell mondani, hogy a Hunt: Showdown 1896 egy brandbővítés lesz, vagy esetleg fogják és átnevezik a játékot. Augusztusban már érkezni fog a PlayStation 5 és az Xbox Series hivatalos támogatása, miközben elhagyják a PlayStation 4/Xbox One párost, amit az ESRB sem említett meg…

Forrás: WCCFTech, ESRB, Rock Paper Shotgun

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu