Jön az új Jurassic World Scarlett Johanssonnal – kiszivároghatott a film címe?!

MOZI HÍREK – Egyelőre nem sokat tudni az új Jurassic-filmről azon túl, hogy Scarlett Johansson lesz a főszereplő…

 

 

Két év telt el a Jurassic World Világuralom (Jurassic World: Dominion) óta, amely lezárta a Chris Pratt vezette reboot-trilógiát. Ez idő alatt a rajongók már kaptak utalásokat a franchise következő részével kapcsolatban, amelyet Scarlett Johansson fog vezetni. Bár címről még nem esett szó, ha az új híreket vesszük alapul, a rajongók talán máris felfedezték a következő film címét.

Egy nemrég benyújtott védjegybejelentésből úgy tűnik, hogy a franchise következő részének új teljes címe Jurassic World: Rebirth, vagyis Újjászületés lesz. A film főszereplői Johansson, Jonathan Bailey és Mahershala Ali lesznek.

Az Amblin Entertainment, a Jurassic World-filmek mögött álló produkciós cég a Universal City Studios LLC mellett a védjegy bejelentőjeként szerepel. A megadott adatok szerint a kérelmet csak néhány nappal ezelőtt nyújtották be. A felsorolt célok a szórakoztatás, a reklám és üzlet, valamint az oktatás és szórakoztatás.

 

Minden, amit Scarlett Johansson Jurassic World 4 filmjéről tudunk

 

A Jurassic World: Újjászületésről hivatalosan nem sokat tudni. Eredetileg David Leitch rendezte volna, de most már hivatalos, hogy Gareth Edwards rendezi a filmet David Koepp forgatókönyve alapján. Ezt a forgatókönyvet Johansson „hihetetlennek” nevezte. A pletykák szerint a filmben három tinédzser és három felnőtt próbál majd túlélni az Isla Nublaron (a forgatás jelenleg Thaiföldön zajlik). A filmet „egy teljesen friss, egy új Jurassic-korszakot elindító” filmnek nevezték.

Bryce Dallas Howard, aki az első három Jurassic World-filmben Claire Dearingként szerepelt, nem tér vissza a filmhez.

Ám elárulta, hogy nagy reményeket fűz a sikerhez, és nem sok jótanácsot tudott adni a produkció mögött álló új kreatív csapatnak. Az egyetlen tanács, amit megosztott, az az volt, hogy reméli, a film mögött álló csapat nem felejti el, hogy a célközönség a gyerekek.

Míg Howard megerősítette, hogy nem fog visszatérni a franchise-ba, Pratt visszafogottan nyilatkozott a sorozatban való további részvételről. Pratt utalt az első három filmben játszott szerepének lehetséges folytatására. Azzal is viccelődött, hogy lehet, hogy nem tér vissza. A Johansson, Bailey és Ali mellett megerősített szereplők között van Rubert Friend, Manuel Garcia-Rulfo, Luna Blaine és David Iacono.

Annak ellenére, hogy megjelenésekor vegyes kritikákat kapott, a Jurassic World Világuralom egy újabb hatalmas pénzügyi siker lett a franchise számára, amely csak nem hajlandó kihalni. A Jurassic Park eredeti szereplőinek nosztalgia-hangulatú visszatérése majdnem túl sok lett néhány kritikusnak. Ám végül a film pontosan azt hozta, amit kellett – dinoszauruszos akciót bőséggel. Nagy a remény arra, hogy az új részben Gareth Edwards azt teszi majd a Jurassic-franchise-zal, amit a Godzillával és a Csillagok háborújával: a saga várhatóan visszahozza az eredeti Jurassic Park-film hangvételét.

Forrás: USPTO.report

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu