Három régóta várt játék is kihagyja a Gamescomot!

Pedig mind a hármat rengeteg játékos várja, de most már hiába próbálnánk győzködni a kiadókat, azok tántoríthatatlanok maradnak…

 

Ez a három játék a tervek szerint valamikor ősszel fog megjelenni, és mivel augusztusban van a Gamescom, joggal gondolhatnánk azt, hogy esetleg itt kapnak egy játszható demót a kilátogatók, de erre se számítsunk. Az Electronic Arts és a Paradox Interactive (utóbbira még vissza fogunk térni a nap folyamán a hírekben) is távol fogja tartani a Gamescomtól a Dragon Age: The Veilguardot és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t. A Konami a harmadik furcsaság: ők a Silent Hill 2 Remake-kel maradnak csendben, pedig nekik sincs messze a rajt.

Csavar is van a sztoriban: az Electronic Arts KINN LESZ a kölni rendezvényen, de csak egyetlen játék miatt. Az EA Sports FC 25-öt fogják mutatni, és mivel a német közönség számára a focijáték fontos (hiába, a Bundesliga területileg is erősnek mondható), valahol ez érthető. A Paradox kihagyja a Gamescomot, és ezt a WCCFTech a kiadó PR-osztályán keresztül erősítette meg. Aki nyugati RPG-t látna ott, nem fog mégsem hiányban szenvedni: az Obsidiantól az Avowed, a Warhorse-tól pedig a Kingdom Come Deliverance 2 is kinn lesz a rendezvényen.

 

 

A Dragon Age: The Veilguard esetében viszont még hozzá kell tennünk, hogy ha a Steamen vásárolnánk majd meg a BioWare következő játékát, akkor nem fog kelleni mellé az EA App, és ezt a stúdió a Twitteren erősítette meg. Steam-natívak lesznek, azaz a Steam Deck is támogatni fogja a játékot (a Denuvo miatt ez még kicsit bajos lehet), és így nem fog kelleni az EA App a játékhoz. Az EA App 2022-ben váltotta le az Origint.

A Dragon Age: The Veilguard valamikor ősszel, a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 a negyedik negyedévben (október-december) jön, a Silent Hill 2 Remake pedig október 8-án rajtol majd el.

Forrás: WCCFTech, PCgamer, PCgamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu