Gotham újra felbolydul: Az új Pingvin sorozat trailere szeptemberi premierrel érkezik itt a magyar trailer is! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Szeptember 20-án indul a Maxon és az HBO-n Colin Farrell és Christin Milioti főszereplésével a Batman spin-off sorozata, a Pingvin. A nyolc részes sorozat friss előzetese a San Diego Comic-Conon debütált elsőként, most pedig magyar felirattal is megtekinthető már.

 

A San Diego Comic-Conon bemutatott előzetes már magyar felirattal is elérhető, amely betekintést nyújt a nyolc részes széria történetébe. A sorozat középpontjában Oswald „Oz” Cobblepot, alias Pingvin áll, akit Colin Farrell alakít. A történet közvetlenül a 2022-es Batman film eseményei után veszi fel a fonalat, amikor Gotham városa víz alatt áll, és Oz hatalomért küzd.

A sorozat a Batman című nagyszabású bűnügyi saga történetét folytatja, amelyet Matt Reeves filmrendező kezdett el a Warner Bros. Pictures globális kasszasikerével, a Batmannel. A történet közvetlenül a film után veszi fel a fonalat, és bemutatja, hogyan próbálja Pingvin átvenni a hatalmat Gotham bűnözői világában.

A sorozat szereplői között olyan nevek találhatók, mint Cristin Milioti, aki Sofia Falcone-t alakítja, Rhenzy Feliz mint Victor Aguilar, Michael Kelly mint Johnny Viti, Shohreh Aghdashloo mint Nadia Maroni, Deirdre O’Connell mint Francis Cobb, Clancy Brown mint Salvatore Maroni és Michael Zegen mint Alberto Falcone. Az előzetesekből kiderül, hogy Oz legnagyobb ellenfele Sofia Falcone lesz, aki szintén hatalomra tör.

A Pingvin sorozat producerei Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc forgatókönyvíró és showrunner, Craig Zobel, aki az első három epizód rendezője, valamint Bill Carraro. A sorozat a Bob Kane és Bill Finger által a DC számára megalkotott karaktereken alapul. A széria a Reeves’s 6th & Idaho Productions és a Dylan Clark Productions gyártja, együttműködésben a Warner Bros. Televisionnel.

A Pingvin sorozat célja, hogy bemutassa Oz hatalomra jutásának brutális és véres útját Gotham alvilágában. A sorozat hasonlóan sötét és összetett narratívával rendelkezik, mint a Batman filmek. Reeves és Clark célja, hogy a sorozat egy önálló történetet meséljen el, amely gazdagítja a Batman-univerzumot. A történet során számos erőszakos és feszültséggel teli jelenetet láthatunk, amelyek hűen tükrözik Gotham sötét világát.

Forrás: TV Insider, Bleeding Cool

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.