A Mortal Kombat 2 kijavítja a 2021-es reboot egyik hiányosságát – íme, mit mond róla a főszereplő!

MOZI HÍREK – Habár sokan szerették, a 2021-es film kihagyott néhány nagy ziccert és a játék fontos aspektusait – ezen készül változtatni a Mortal Kombat 2.

 

 

A közelgő Mortal Kombat 2 filmben szerepel majd az alapjául szolgáló videójáték egyik legfontosabb része, amely feltűnően és furcsán hiányzott az első filmből: maga a Mortal Kombat-torna! Azt gondolnánk, hogy nehéz lenne Mortal Kombat-filmet készíteni a tényleges címadó torna nélkül, de 2021-ben ez sikerült. Ám a visszatérő sztár, Lewis Tan most megerősítette, hogy a folytatásban is lesz „torna”, valamint „100-szor jobb lesz a második film az alapján, amit az elsőből tanultunk”.

A Mortal Kombat 2 az egykor lecsúszott vegyes harcművészetek harcosával, Cole Younggal folytatja majd, amint neki és egy csapatnyi más harcosnak meg kell védenie a Föld birodalmát az Outworld ellen. A cselekményről egyelőre nem sokat tudni, de Tan most a Collidernek elárulta, hogy a folytatás „felfokozottabb” lesz, és sokkal több „vad, őrült hülyeséget” tartalmaz majd, mint a vitathatatlanul elég szelíd előd.

„Azt mondanám, hogy a hangvétel kissé más lesz. Kicsit felfokozottabb. Ahogy mondtam, nehéz kezelni és eligazodni abban a történetben, mert egy új karakterrel csinálták, aki nem szerepel a játékban, igaz? Olyan, hogy kinek a történetét meséljük el? Hogyan meséljük el? Hogyan mutassuk be a Mortal Kombatot olyan embereknek, akik talán nem ismerik annyira a Mortal Kombatot, mint a rajongók egy része? Ezt a problémát már az első filmben megoldottuk, és most már a versenyeken vagyunk. Egyszerűen belevághatunk.”

„Szóval, a második film vad, őrült hülyeségeket tartalmaz, és hihetetlenül jó.”

A Simon McQuoid által rendezett és Jeremy Slater által írt Mortal Kombat 2 főszereplői Lewis Tan mint Cole Young, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Mehcad Brooks mint Jackson „Jax” Briggs, Tadanobu Asano mint Raiden, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Bi-Han/Noob Saibot, Hiroyuki Sanada mint Hanzo Hasashi/Scorpion, Karl Urban mint Johnny Cage, Josh Lawson mint Kano, Tati Gabrielle mint Jade és Adeline Rudolph mint Kitana lesznek.

A Mortal Kombat 2 a tervek szerint 2025. október 24-én kerül a mozikba. A hazai premierdátumról egyelőre nincs információ.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."