„Lehetetlen” látványossággal zárul a párizsi olimpia – kiderült, melyik híresség lehet a ceremónia sztárja!

MOZI HÍREK – A párizsi olimpia egy olyan epikus műsorral zárul, ami meg sem kottyan a „lehetetlen küldetések” specialistájának…

 

 

Habár a 2024-es párizsi nyári olimpiai játékok még javában zajlanak, sokan már a 2028-as játékokra készülnek, amelyet a kaliforniai Los Angelesben rendeznek majd. A hagyományoknak megfelelően az aktuális olimpiai játékok házigazdája egy nagyszabású záróünnepségen adja át a szimbolikus címet a következő városnak. Ez utóbbit idén augusztus 11-re tervezik. Mivel Los Angeles-t olyannyira a filmes látványosságokkal szokás összekapcsolni, logikus, hogy az ünnepségnek legyen némi hollywoodi hangulata.

A pletykák szerint Hollywood legvakmerőbb legendája lesz a show sztárja: Tom Cruise.

A Deadline szerint Tom Cruise várhatóan szó szerint „beugrik” majd, amikor Anne Hidalgo párizsi polgármester átadja az olimpiai zászlót Los Angeles polgármesterének, Karen Bassnek. Cruise-t már látták az olimpiai játékok alatt, amint a Mission: Impossible 8 forgatásának szünetében különböző sportágakat nézett. Egyelőre még semmit sem erősítettek meg, de a Deadline szerint a rajongók „nagy hollywoodi produkcióra” számíthatnak.

 

A párizsi olimpia remek színpad Tom Cruise-nak

 

A rendező városok gyakran szeretnek egy kis popkulturális reprezentációt beiktatni az olimpiai ceremóniákba. A 2012-es londoni olimpián, amely történetesen egybeesett a James Bond-filmek 50. évfordulójával és a Skyfall megjelenésével, Daniel Craig James Bondként szerepelt egy különleges rövidfilmben, amelyben Erzsébet királynőt kísérte az olimpiai ceremóniára. Tekintettel arra, hogy Tom Cruise arról ismert, hogy halálmegvető kaszkadőrmutatványokkal és lenyűgöző ügyességi bemutatókkal feszegeti a határait a Mission: Impossible és a Top Gun filmekben, a záróünnepségre mindenképpen megfelelő választásnak tűnik.

A 2028-as nyári olimpiai játékokat Los Angelesben rendezik meg július 14. és július 30. között. Ez lesz a harmadik alkalom, hogy a város olimpiát rendez. Először 1932-ben, majd másodszor 1984-ben történt ilyen. A Los Angeles Memorial Coliseum lesz a nyitóünnepség házigazdája. Ez lesz az első stadion, amely három különböző olimpiai megnyitóünnepségnek ad otthont. Jelenleg a 2024-es olimpia hatalmas nézettségi győzelmet aratott, több mint 60%-kal nőtt a világjárvány miatt elhalasztott 2021-es tokiói olimpiához képest. Ez arra utal, hogy a záróünnepségre nagy figyelmet fognak fordítani. Los Angeles minden bizonnyal nagy dobásra készül. Egy Tom Cruise státuszú filmcsillagot bármihez megszerezni címlapra való, de a feltételezések szerint Cruise már lefilmezte magát ejtőernyőzés közben és a Hollywood felirat megmászása közben. Nagyon úgy hangzik, mintha egy Mission: Impossible stílusú mutatványt készülne végrehajtani az eseményen.

Közben Cruise javávan dolgozik a következő Mission: Impossible filmen. Ez elvileg 2025. május 23-án kerül a mozikba. A filmnek egyelőre nincs konkrét címe, miután tavaly megváltak a „Dead Reckoning Part 2” címtől.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."