Spectre Divide: két test, egy lélek, és ez még működőképes is!? [VIDEO]

A Mountainop kompetitív, taktikai belső nézetes lövöldözős játéka nagyon is ígéretesnek tűnik az eddigiek alapján, és ez nem csoda, hiszen tapasztalt fejlesztőkből állt össze a csapat.

 

A Mountainop tagjai korábban az Apex Legendsen, a Call of Duty-n, a Counter-Strike: Global Offensive-en, a Halon, az Overwatchon és a Valorantok dolgoztak, és most egy kettős rendszerű taktikai FPS-t csinálnak, ami szerintük alapjában véve módosítani fog azon, hogy a játékosok miképp fognak gondolkodni a stratégiáról. 3v3-es meccseket kínál. A Duality (kettősség) segítségével két testet irányíthatunk valós időben, így egyszerre két helyszínt védhetünk, így egy teljesen új dimenziót hoz a taktikai lövöldözés alapjaiba. A Spectre Divide a közeljövő Breakwater városában játszódik, ahol a „Santai” nem szentesített versenye a teljesítmény és a státusz csúcsa. Nincsenek előre meghatározott karakterek sem. Hozzuk létre saját versenyzőpárosunkat, és kovácsoljunk örökséget a harc, a verseny és a közösség révén.

A Duality-vel, bármikor szabadon átválthatunk a második testünkre (ennek Spectre a neve), hogy több pozícióból is legyőzzük és meglepjük az ellenséget. A halál nem állíthat meg, hiszen a Spectre lehet egy második esély a győzelemre, amely minden körben kétszer annyi időt ad. A kettősség a játék minden aspektusát áthatja, beleértve a pályákat, a felszerelést, a fegyvereket, a gazdaságot és még sok mást. Az ADS (Aim-down-sights, azaz a célzókán keresztül történő célzás, vagy ha jobban tetszik, a jobbklikkes célzás…) fegyverzet lehetővé teszi, hogy menet közben is lőjünk célzáshű pontossággal. A determinisztikus szórásképek megkövetelik a választott fegyverek elsajátítását.

Minden mérkőzésen választhatunk a szponzorok által biztosított erőteljes felszereléskészletből, hogy specializáljuk a szerepet és a játékstílust. Gyűjtsünk információt, állítsunk csapdákat és erősítsük meg csapattársainkat menet közben. A Spectre Divide stílusa a sci-fi képregény művészetben és a 90-es évek klasszikus japán cel animációjában gyökerezik. A világ kézzel rajzolt megjelenésű, ugyanazt az energiát és lendületet ragadja meg mint a koncepcióvázlat. A stílus tiszta vizuális olvasatot mutat, amely tökéletes a következő szintű játékok végrehajtásához. Versenyezzünk egyedül vagy csapatunkkal a ranglistán, hogy bizonyítsuk ügyességünk. Versenyezzünk a 60 barátból álló csapatunkkal egy heti, elkötelezettségen alapuló versenyben, hogy a legtöbb pontot szerezzük és feljebb lépjünk a ranglistán.

„Csapatunk türelmesen várt erre a napra, hogy megmutathassuk, hogyan fogja a Spectre Divide új életre kelteni a műfajt. A közösségünk támogatása jelent számunkra mindent, és ez hajt minket arra, hogy jobb játékot készítsünk. Hatalmas köszönet a hihetetlen játéktesztelőinknek, akik segítettek abban, hogy a játék azzá váljon, ami,” írta a sajtóközleményben Lee Horn, a Mountaintop rendezője.

A Spectre Divide PC-re készül, megjelenési dátuma nem ismert. Az első nagyobb stresszteszt augusztus 3-ától 4-éig tart a Steamen.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)