Átcsúszik a jövő évre az egyik fontosabb Xbox-exkluzív?

A Microsoft is valamelyest talán leírta 2024-et, ugyanis most olyan pletyka bukkant fel, amivel az egyik Xbox-exkluzív eshet át a következő évre.

 

2024 már a Sony-nak sem valami nagy szám, és ők felettébb csendesek voltak mostanában. Ezen változtathat a valószínűleg szeptember elejére tervezett PlayStation Showcase, azaz egy nagyobb rendezvény, ahol egyrészt bemutathatják a már hónapok óta (!) pletykált PlayStation 5 Pro-t, másrészt pedig a Sony felvázolhatja, hogy mik a tervek a következő másfél-két évre, hiszen egyszer nekik is ki kell bökniük, hogy milyen játékok készülnek a PlayStation Studios csapatainál…

A The Verge-től Tom Warren a site-on egy fizetős fal mögé tett cikkben számolt be arról, hogy az Obsidian Entertainment belső nézetes akció-RPG-je, az Avowed az őszi megjelenési időszakról átcsúszhat 2025 elejére. Warren forrásai szerint a játékkal semmi baj nincs, ugyanis a Microsoft és az Obsidian csak nagyobb lélegzetvételt szeretne, így kiveszik a játékot egy turbulens, tömött megjelenési időszakból.

Igazat kell adnunk nekik, ugyanis idén NÉGY AAA akció-RPG fog ősszel eljutni a boltokba. Ha az Avowed kiesik a pixisből, akkor is marad a Kingdom Come Deliverance 2, a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, illetve a Dragon Age: The Veilguard is. Ezek közül a Paradox és a The Chinese Room játéka (Bloodlines 2) nem lesz kinn a Gamescomon, és talán ezt is elhalaszthatják. Júniusban Carrie Patel, az Avowed rendezője még optimista volt az őszi megjelenésről.

Az Avowed az Obsidian által alkotott univerzumban, Eorában játszódik, ahogy a Pillars of Eternity játékpáros is. Belső nézetes lesz, de akár a külső nézetet is használhatjuk. Eltávolítja a karakterosztályokat, és általában véve egy mainstream közönségnek szánja az Obsidian és a Microsoft a játékot, ami Xbox Series-re és PC-re készül, de fenn lesz az Xbox Game Pass-on is (az Ultimate szint érheti el az első naptól kezdve).

Az Avowed halasztása még nem hivatalos!

Forrás: WCCFTech, The Verge

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.