Deadpool & Rozsomák: Az ikonikus Marvel-szereplő halála megrázta a sztárt

MOZI HÍREK – Emma Corrin Cassandra Nova szerepében véget vet Johnny Storm (Chris Evans) szereplésének a Deadpool & Rozsomák című filmben. Evans, akit leginkább Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány szerepéről ismerünk a Marvel Cinematic Universe-ben, a Marvel világába a Fantasztikus Négyes forrófejű lázadójaként, Johnny Stormként lépett be 2005-ben. Evans cameo szereplése az új Deadpool filmben elképesztő, de nagyon rövid, mivel Cassandra Nova azonnal megöli őt.

 

Amikor arról kérdezték, hogy milyen érzés volt megölni Johnny-t, Corrin ezt mondta a British GQ-nak adott interjújában:

„Abszolút őrület. Nagyon rosszul éreztem magam a vetítés során, mert megnéztük a New York-i premier után a Lincoln Center tele volt rajongókkal. Mindenki izgatott volt, amikor meglátták őt a képernyőn. Aztán három perc múlva megöltem. Szörnyen éreztem magam. Bújtam a székembe. Igen, furcsa volt – nem gondoltam volna, hogy ezt fogom csinálni, ha pár éve megkérdeztél volna.”

A Deadpool és Deadpool 2 filmek sikerére épülő folytatás Ryan Reynolds főszereplésével készült. Ez a harmadik film az első a sorozatban, amelyet a Marvel Studios készített a 20th Century Fox felvásárlása után.

Corrin, akit a The Crown, a Pennyworth, a Lady Chatterley szeretője és az A Murder at the End of the World című filmekből ismerhetünk, a következőket mondta ugyanabban az interjúban:

„Ez valami, amit a [Marvel-filmek] nagyon jól csinálnak: a cameók. Megadják az embereknek, amit akarnak. Cameókat adnak nekik, de nem használják őket öncélúan. Mindegyikük ott van valamiért. És azt hiszem, ezt igazán érzékelni lehet, vagy remélem, hogy az emberek érzékelik, mert szerintem nagyon ügyesen használják őket.”

 

Hétpecsétes titkok a forgatáson

 

Cassandra Nova (Corrin) lehet, hogy megölte Johnny Stormot nem sokkal azután, hogy a Fantasztikus Négyes tagját elfogták a Voidban, de Chris Evans imádta újra eljátszani a szerepet, amit először 2005-ben játszott, majd a 2007-es folytatásban, a Fantasztikus Négyes: Az ezüstszörfös felemelkedése című filmben. De Johnny Storm nem volt az egyetlen jelentős meglepetésszereplő a Deadpool & Rozsomák filmben. Legyen szó Jennifer Garner Elektra, Wesley Snipes Blade vagy Channing Tatum Gambit szerepéről, a forgatáson szigorú biztonsági intézkedések voltak a cameók titokban tartása érdekében. Corrin ezt mondta ugyanabban az interjúban:

„Ugyanazon a forgatáson voltam Chris-szel, de találkoztam Jenniferrel, Channinggel és Wesley-vel, de azt hiszem, nem volt közös jelenetünk. Nem is forgattunk együtt. Mindezeket a jeleneteket a Pinewood Studiosban vettük fel, így mindez nagyon belső volt. Azt hiszem, tudod, a Marvel-filmek – bármennyire is akarják az emberek a spoilereket – szerintem, és remélem, hogy az emberek is megértik, hogy nincs kielégítőbb egy néző számára, mint először látni a filmet – és nem tudni, ki fog megjelenni a képernyőn.”

Corrin folytatta:

„Nem akarod, hogy ez a meglepetés elrontódjon. Szóval szerintem mindenki a produkcióban igazán tudta ezt. És igen, érezték, hogy ez mekkora lesz. Hallanod kellett volna a sikolyokat, amikor ezek a srácok megjelentek a képernyőn. Ez volt a legkielégítőbb dolog, annyira örömteli volt, és egyre jobb lett.”

Corrin Cassandra Nova szerepe valószínűleg az egyik legjobb gonosz lesz a Marvel Moziverzumban. És a Deadpool & Rozsomák folytatja a kasszasiker menetelését a második hétvégéjén is. Ryan Reynolds és Hugh Jackman régóta várt csapata az MCU-ban már több mint 658,9 millió dollárt hozott a mozikban (a The Numbers szerint) alig több mint egy héttel a bemutató után, és a szuperhős film várhatóan további 94 millió dollárt hoz a hazai jegypénztáraknál a második hétvégén.

Források: Wide Screen, Wikipédia, Slashfilm, The Direct

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.