Hugh Jackman új szerepe: egy sötétebb, depressziós Robin Hoodot alakít majd!

MOZI HÍREK – Hugh Jackman hamarosan Robin Hood szerepében tűnik fel a Robin Hood halála című filmben, és a rendező nagy ígéreteket tett ezzel kapcsolatban.

 

Michael Sarnoski, aki a Disznó és a Hang nélkül: Első nap című filmek rendezője, újabb izgalmas projektbe kezdett. Hugh Jackman és Jodie Comer főszereplésével készül a Robin Hood halála című film, amely teljesen új megközelítést ígér. Robin Hood karakterét több mint 70 alkalommal láthattuk már a képernyőn, így a közönség jól ismeri és kedveli. Azonban az utóbbi két film, a 2010-es Ridley Scott és a 2018-as Otto Bathurst rendezésében készült Robin Hood nem aratott nagy sikert.

Sarnoski egy sötétebb történetet kíván bemutatni, ami remélhetőleg új élményt nyújt majd a nézőknek. Jackman egy megviselt Robin Hoodot alakít, aki a bűnözői múltjával küzd, és egy súlyos sérülés után egy titokzatos nő (Jodie Comer) gondozásába kerül. A forgatás várhatóan jövő év elején kezdődik, és a rendező már nagyon várja a munkát:

„Úgy tervezem, hogy jövő év elején kezdjük el a forgatást. Nem akarok túl sok mindent elárulni, de remélhetőleg mindannyian tudjuk, hogy Hugh Jackman fantasztikus színész. Ezúttal egy olyan szerepben láthatjuk majd, ami teljesen más, mint amit megszoktunk tőle, de hihetetlen lesz. Széles skálán mutathatja meg színészi képességeit. Az emberek általában úgy gondolnak Robin Hoodra, mint aki a gazdagoktól lop és a szegényeknek ad. Mi is megmutatjuk, milyen ez a karakter valójában. Hugh alakítása felülmúlja majd az emberek elvárásait, és alig várom, hogy láthassam a munkában.”

Forrás: ScreenRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.