Ő volt sokak kedvenc Deadpool-karaktere – vajon miért hagyták ki mégis a harmadik filmből?!

MOZI HÍREK – TJ Miller nem szerepel a Deadpool & Rozsomákban, miután azt állítja, hogy „soha többé nem fog együtt dolgozni Ryan Reynoldsszal”…

 

 

TJ Miller, aki az első két Deadpool-filmben szerepelt, nem tért vissza a Deadpool és Rozsomák című filmben. A legújabb részben számos színész visszatér a korábbi filmekből, valamint Hugh Jackman mint Rozsomák.

Aki esetleg nem tudná hová tenni a nevet, TJ Miller játssza Weaselt, Deadpool barátját, aki még az X-fegyverré válása előtt ismerte őt. Az ő karaktere talán nem éppen a filmek legfontosabb eleme, de az első kettőben elég sok képernyőidőt kapozz, és ő Wade egyik legközelebbi barátja.

A szuper-képességek hiánya miatt könnyű lenne kiírni a karakterét a folytatásból. Ám Peter (Rob Delaney) és Dopinder (Karan Soni) visszatér a filmben, annak ellenére, hogy hasonló helyzetben vannak.

 

Honnan ered TJ Miller és Ryan Reynolds konfliktusa?

 

Még 2022-ben Miller tirádát zúdított Reynoldsra, azzal vádolva őt, hogy a Deadpool-sorozat forgatása alatt „borzasztóan gonosz” volt.

Az Adam Carolla Show-ban adott interjúban Miller azt mondta: „A karakterként borzasztóan gonosz volt velem, mintha én lennék Weasel.”

„Szóval azt mondta: >>Tudod, mi a jó benned, Weasel? Nem te vagy a sztár, de pont annyit szerepelsz, hogy vicces legyen, aztán visszatérhetünk az igazi filmhez.<<„

A továbbiakban azt mondta, hogy „soha többé nem dolgozna együtt Ryan Reynoldsszal”, azt állítva, hogy a Deadpool sikere „megváltoztatta őt”.

 

 

Deadpool / TJ Miller

 

 

Miller később úgy tűnt, hogy visszatáncolt. Azt állította, hogy az egész egy „félreértés” volt, és hogy rendbe hozta a dolgokat Reynoldsszal.

Habár a Deadpool & Rozsomákból való távolmaradásának pontos okát sem a Disney, sem Reynolds nem erősítette meg, a Millerrel szembeni szexuális zaklatás vádja valószínűleg szerepet játszott abban, hogy a színészt nem hívták vissza.

 

Milyen vádak merültek fel a Deadpool-sztárral szemben?

 

TJ Millert 2017-ben vádolták meg szexuális zaklatással a The Daily Beast által közzétett cikkben. Egy nő azt mondta a Daily Beast riporterének, hogy a Millerrel való szexuális együttlét során a férfi fojtogatta és megütötte őt, mindezt a beleegyezése nélkül.

A nő azt mondta: „Egyszerűen csak kipróbált egy csomó dolgot anélkül, hogy megkérdezett volna, és egy pillanatra sem kérdezte meg, hogy jól vagyok-e”.

Miller tagadta ezeket az állításokat.

A komikusnak azonban nem ez az egyetlen bántalmazó viselkedéssel kapcsolatos vádja, hiszen kirúgták a Szilícium-völgyből, abból a sorozatból, amely vitathatatlanul a hírnév felé repítette. A showrunner Mike Judge a Hollywood Reporternek nyilatkozta Miller távozásának idején: „Sokféle módon derülhet ki, hogy valaki nem akarja tovább csinálni a műsort.”

„Nem jó dolog olyasvalakivel dolgozni, aki nem akar ott lenni, [különösen, ha] ő az egyik főszereplő, és van még akármennyi stábtag, statiszta és ember, akiket [nem is fizetnek], és mindannyian megjelennek reggel 7 óra előtt, aztán csak úgy, hogy >>Ó, oké, ma nem forgatunk<<.”

A Szilícium-völgy társszereplője, Alice Wetterlund szintén kritizálta Millert, így tweetelve: „TJ Miller egy zsarnok és ingerlékeny kölyök volt”.

A továbbiakban a férfi színésztársait hibáztatta, amiért lehetővé tették a viselkedését, az HBO pedig közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy „csalódottan értesültek az aggodalmakról”.

TJ Miller egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Forrás: Dexerto, Vulture

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."