Kingdom Come: Deliverance 2: biztató jelek a Mafia rendezőjének játékáról

Korábban a Mafia írója és rendezője volt Daniel Vávra, aki azóta már egy saját stúdiójában tevékenykedik egy másik műfajban, de ebben sem gyenge, amit művel…

 

2018-ban jelent meg a Warhorse Studiostól a Kingdom Come: Deliverance, ami azóta több platformra is megjelent. 2024 áprilisában, tehát meglepően későn jelentette be a cseh stúdió a második részt, ami a tervek szerint valamikor az év végén fog megjelenni, és valószínűleg a műfaj idei legnagyobb dobása is lehet (bár ezt még megcáfolhatja a BioWare-től a Dragon Age: The Veilguard, vagy esetleg a The Chinese Roomtól a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2).

Érdekes módon még ennek a játéknak sincs megjelenési dátuma, ahogy az imént említett másik kettő esetében sem tudjuk napra pontosan, hogy mikortól számíthatunk rájuk. Mindenesetre a dél-koreai korhatár-bessorolással foglalkozó bizottság, a GRAC kiértékelte a Kingdom Come: Deliverance 2-t, és 19+ értékelést adott neki még augusztus elsején, miután július 25-én nyújtották be a bizottságnak a játékot.

Looks like Kingdom Come: Deliverance II was rated in Korea
byu/ReFlectioH inGamingLeaksAndRumours

Bár a játék kiadója a Deep Silver lesz, a GRAC-nek a Bada Games nyújtotta be Dan Vávra következő játékát. Ez egy dél-koreai lokalizációs és marketinges cég. Ebből adódóan szinte biztos, hogy az első rész után a folytatás is kap koreai lokallizációt. De miért 19+ értékelést kapott a belső nézetes RPG? A GRAC szerint az erőszak, a szexuális tevékenységek, a káromkodás, a drog- és az alkoholhasználat mellett a szerencsejáték miatt lett ilyen az értékelés. Tehát lesz benne kockajáték, amiben Henry a nagy nehezen összekuporgatott pénzét kockáztathatja és kockáztathatja, és bár a GRAC nem részletezte az egészet, valószínűleg a Farkle (ez a kockajáték neve) visszatér az első epizódból

A Kingdom Come: Deliverance 2 még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. PlayStation 5-re, Xbox Series-re, és PC-re készül. Remélhetőleg nem jár úgy, ahogy az Avowed (az új megjelenési dátumáról beszámoltunk). Talán hamarosan mindent megtudunk.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu