Visszatér egy népszerű funkció a Final Fantasy VII Remake harmadik részében!

Naoki Hamaguchi szerint a Square Enix dolgozik egy minijáték „felújított vagy még jobb változatán” a Final Fantasy VII Remake-sorozat befejező részéhez.

 

 

A Final Fantasy VII Rebirth fejlesztésének befejezése után a Square Enix több csapata is munkához látott a 2020-ban a Final Fantasy VII Remake-kel megkezdett kaland harmadik részének elkészítésén. Valószínűleg még néhány évbe telik, mire a projekt napvilágot lát. Ám a sorozat mögött állók apró információmorzsákat osztanak meg, hogy a rajongók figyelmét fenntartsák. Legutóbbi nyilvános szereplésükön pedig megerősítették, hogy a következő címben visszatér a függőséget okozó kártyajáték, a Queen’s Blood.

Konkrétan Naoki Hamaguchi rendező volt az, aki az Otaconon, egy évente megrendezett amerikai anime-találkozón tartott panelbeszélgetésen elárulta ezt a fontos apróságot. Ahogy az a neo_aoshi nevű felhasználó által az X-en közzétett videóban látható (az Eurogameren keresztül), a beszélgetést a Final Fantasy más producereivel és szinkronszínészeivel együtt arra használta fel, hogy megerősítse nemcsak a minijáték visszatérését, hanem annak továbbfejlesztését is.

„Tényleg rengeteg kérést kaptam” – kezdi a rendező egy rajongónak válaszolva, aki a Queen’s Blood valódi változatáról érdeklődik.

„Jelenleg a Queen’s Blood felújított vagy még jobb változatát készítjük elő a sorozat következő címéhez. Szóval remélem, hogy a jövőben több információt tudok majd megosztani”. Percekkel később a fejlesztők megosztották kedvenc Final Fantasy VII Rebirth minijátékukat, ami egyértelművé tette, hogy a Square Enix számos tagja szívesen játszik a kártyajátékkal.

 

A Final Fantasy VII Remake harmadik része nagyobb szabadságot ad majd a játékosnak

 

Mit mondhatunk tehát a Final Fantasy VII Remake harmadik részéről a minijátékok visszatérésén túl? A Square Enix egyelőre nem sok részletet árult el róla. Azt azonban már tudjuk, hogy a csapat nagyobb szabadságot és új mechanikákat szeretne adni a játékosnak. Maga Hamaguchi szerint a fejlesztők azon dolgoznak, hogy a rajongók „más játékélményt kapjanak, mint a Remake-ben és a Rebirth-ben”. Talán nemsokára kiderül, hogy ez pontosan mit takar…

Forrás: X, Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu