Tom Cruise újfent hatalmasat alakított: életveszélyes mutatvánnyal zárta a párizsi olimpiát! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tom Cruise – jó szokásához híven – epikus, halált megvető mutatvánnyal zárta a párizsi olimpiát…

 

 

A hollywoodi szupersztár és akciófilmes ikon Tom Cruise a kedvenc módján vetett véget a 2024-es párizsi olimpiai játékoknak… az életét kockáztatva a mi szórakoztatásunkra. A Mission: Impossible sztárja leugrott a Stade de France tetejéről, hogy ezzel jelezze a párizsi olimpia átadását a 2028-ban megrendezésre kerülő Los Angeles-i játékoknak.

Cruise bármelyik, Ethan Huntot alakító kiruccanásához méltó szegmensben leugrott a Franciaország legnagyobb stadionjának tetejéről. Az ugrás végén könnyedén landolt a színpadon, ahol Anne Hidalgo, Párizs polgármestere átadta neki az olimpiai zászlót. De ezzel még nem volt vége, hiszen Cruise ezután motorra pattant, és kihajtott a stadionból, egy előre felvett klipben pedig az látható, ahogy a színész leugrik egy repülőgépről, és a Hollywood felirat mellett landol, hogy ezzel jelezze a Párizsból Los Angelesbe történő átadást.

Tom Cruise legújabb mutatványát a cikk végi videóban láthatod.

A hollywoodi legenda legújabb halálmegvető mutatványa azt követően következett be, hogy a színészt kitüntették. Az elismert színészt Rachida Dati francia kulturális miniszter a Becsület Légiójának (Légion d’honneur) lovagjává avatta. Cruise csak egy volt a sztárok közül, akik a záróünnepségen szerepeltek. Olyan előadók léptek fel, mint Billie Eilish, Snoop Dogg a Red Hot Chili Peppers és a H.E.R.. A záróünnepséget Thomas Jolly művészeti igazgató és Thierry Reboul ügyvezető igazgató állította össze. Az olimpia fináléjában több neves francia zenekar is reflektorfénybe került, köztük a Phoenix és az Air.

 

A Paramount Pictures tiszteleg Tom Cruise előtt

 

A záróünnepségen játszott szerepe után a Paramount Pictures, a stúdió, amely olyan filmek mögött áll, mint a Mission: Impossible és a Top Gun: Maverick, tisztelgett a színész előtt, és köszönetet mondott neki mindazért, amit a filmiparért tesz.

„A mai záróünnepség egy újabb hihetetlen pillanatot hozott a világunknak Tom Cruise-tól, egy olyan pillanatot, amely eszünkbe juttat sok korábbit. Nem számított a küldetés, ő mindig elfogadta azt.”

„Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük Tomnak mindazt, amit színészként és producerként is tett az iparágunkért és a művészeti ágakért. Következetesen törekedett a legnagyobb kompetenciára minden olyan készségben, ami a történetet és a közönség számára jobbá teszi az élményt.”

Cruise jelenleg a Mission: Impossible 8 című filmet forgatja. A moziban Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Esai Morales, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff és Frederick Schmidt is visszatérnek Cruise mellett Ethan Hunt szerepében, akinek ismét szembe kell néznie a „The Entity” néven ismert hatalmas, rossz útra tért AI-val…

Forrás: YouTube, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."