Új többjátékos módot kap a Dead Island 2 – és nem ez az egyetlen jó hír!

A Dambuster Studios játéka, a Dead Island 2 október 22-től New Game+-t és egy vadonatúj módot kap, méghozzá teljesen ingyen!

 

 

Hiányzik a brutális zombis élmény? Akkor örülni fogsz, ha megtudod, hogy a Dambuster Studios most megosztott egy jó okot arra, hogy visszatérj a kritikusok által is elismert Dead Island 2 játékhoz. Ugyanis bár igaz, hogy a cím már több mint egy éve létezik, a készítők úgy döntöttek, hogy vadonatúj módokkal bővítik a kalandot. Mindezt pedig ingyenesen osztják majd szét minden játékosnak!

A Dead Island hivatalos weboldalán megjelent legfrissebb bejelentés szerint a Dambuster Studios egy „masszív, ingyenes” Patch 6-on dolgozott, amely két fontos újdonságot integrál az alapjátékba: a New Game +-ot és a Neighbourhood Watch nevű módot. Ezek a funkciók, amelyek célja, hogy „a következő szintre emeljék az élményt”, október 22-től lesznek elérhetőek minden platformra (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series).

Mit kínálnak tehát az egyes új funkciók? Kezdve a New Game+ móddal, a Dambuster Studios meghívja a Dead Island 2-t már befejező játékosokat, hogy térjenek vissza és magasabb nehézségen keresztül éljék át újra a kampányt. Mindezt egy plusz skill slot és egy új szintkorlátozás egészíti ki – a meglepetést több skin, brutális fegyverek és eddig soha nem látott ellenségek is kísérik.

Eközben a Neighbourhood Watch mód egy kooperatív élmény, amelyben öt napon keresztül kell megküzdeni a zombihordákkal.

A Dambuster Studios sajtóközleménye szerint a játékosok csapdák és halálos arzenál segítségével tudnak majd ellenállni az ellenség támadásának, valamint új képességeket oldhatnak fel, ahogy a csoport túléli a hullámokat. Ha ez nem lenne elég, a készítők rámutatnak, hogy a Neighbourhood Watch fegyvereket, kozmetikumokat, egy vadonatúj forgatókönyvet és új játékmechanikákat is integrál. Remek ürügy tehát, hogy visszatérjünk a Dead Island 2-höz.

 

A Dead Island 2 még mindig fejlődik

 

Az, hogy a Dead Island 2-t ekkora patchekkel frissítik, nem meglepő. Néhány hónappal ezelőtt a Dambuster Studios kifejezte szándékát, hogy új tartalmakkal és funkciókkal bővítik az élményt, amit a játékosok már elvárnak, így érthető a mostani 6. javítás masszív jellege. Kíváncsiak vagyunk, mivel bővítik még tovább a játékot…

Forrás: Deadisland.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu