Már készülhet a Dying Light 3?! Gyanús információ került napvilágra

A Techland, a zombisaga alkotói új védjegyet jegyeztettek be a Dying Light franchise-hoz kapcsolódóan…

 

 

A Techlandnél a népszerű és sikeres Dying Light 2 Stay Human megjelenése után sem állt meg az élet. A lengyel stúdió elég sok tartalommal bővítette zombis játékát, amit kozmetikai csomagokkal, fegyverekkel és egyebekkel is megtámogattak. Ráadásul a frissítések remekül sikerültek, mert javítottak az élményen – konkrétan a DL2-ben az éjszaka sokkal ijesztőbb, mint amit a megjelenéskor megismertünk.

Az elmúlt órákban azonban kiderült, hogy a Techland bejegyeztetett egy új védjegyet a népszerű zombis franchise-hoz kapcsolódóan, Dying Light: The Beast néven. Ahogy arról az Insider Gaming beszámolt, egyelőre még nem hagyták jóvá, de csak idő kérdése, hogy a hivatal elfogadja. Mivel ez egy ilyen friss fejlemény, nincsenek részletek arról, hogy mi lehet az, bár a közösség azt találgatja, hogy egy új játékról vagy a második kiegészítőről lehet szó.

Már régóta ismert, hogy a Dying Light 2-höz még nem jelent meg a második bővítmény.

A kiegészítő csúszik. Eredetileg 2023 végére vártak, de a Techland hivatalos weboldalán bejelentett bejelentése szerint 2024-re halasztották. Az elsőt Dying Light 2 Bloody Ties néven ismerhetjük. Ez a második DLC várhatóan új pályát, több történetet, más karaktereket és valószínűleg más ellenségeket is tartalmaz majd. Már csak arra kell várni, hogy kiderüljön, van-e köze ennek a védjegynek a bővítményhez.

 

A Techland már beszélt a Dying Light 3-ról

 

Több mint egy évvel ezelőtt írtunk arról, hogy a Techland a közösségi médiában elkezdett beszélni a folytatásról. Érdekes módon ehhez a közösség segítségére volt szükségük. Konkrétan a franchise vezetője azt kérdezte az X-en, hogy a játékosok milyen főhőst szeretnének irányítani egy esetleges Dying Light 3-ban. A válaszok között szerepelt egy túlélő, egy éjszakai futó, egy zarándok, vagy egy jó útra tért IAS-ügynök. A közösség voksa az utóbbira esett, de azt is világossá tették, hogy ez a felmérés nem jelenti automatikusan azt, hogy ez lesz a következő játékuk.

Forrás: USPTO, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu