Új James Bond jelölt kerülhetett előtérbe, leállították a fogadásokat a következő 007-re

MOZI HÍREK – Az a spekuláció, hogy ki léphet Daniel Craig nyomdokaiba, mint a következő 007-es, újabb fordulatot vett, mivel a fogadásokat felfüggesztették a szerep kapcsán, írja a Metro. Craig kezdeti kiválasztása sokakat meglepett, és sokan kritizálták a castingot még azelőtt, hogy első kalandja a mozivászonra került volna. Természetesen, miután a Casino Royale megjelent, a rajongók aggodalmai hamar eloszlottak. Most azonban egy új színészre hárul a feladat, hogy megfeleljen ennek az örökségnek, és miközben a találgatások egyre fokozódnak, a fogadások leállítása azt sugallja, hogy a fogadóirodák bennfentes információkkal rendelkezhetnek, és talán már meg is találták az új Bondot.

 

Craig 2021-es Nincs idő meghalni című filmjében való távozása óta számos név felmerült lehetséges James Bond-jelöltként. Az egyik legnagyobb név Idris Elba volt, aki már hosszú ideje kapcsolatban áll a szereppel. Azonban, bár ő lenne a tökéletes választás, a Luther és a The Suicide Squad sztárja hivatalosan is kizárta magát a jelöltek közül. Ha tehát Elba kiesett, akkor ki maradt?

 

Kik a legnagyobb esélyesek a következő James Bond szerepére?

 

Egy másik nagy név, aki széles körben a Bond-szerep várományosaként említették, Aaron Taylor-Johnson, a Kraven, a vadász és Bullet Train sztárja. Taylor-Johnson a Bullet Train-ben mutatott stílusos alakítása során gyakran hozott Bond-érzést, bár egy sokkal sötétebb és veszélyesebb verzióját a karakternek. Amikor márciusban felröppentek a hírek, hogy aláírt a szerepre, gyorsan megcáfolták azokat.

Jelenleg a legesélyesebb nevek között szerepel Regé-Jean Page, Damson Idris, Theo James, Leo Woodall és továbbra is Aaron Taylor-Johnson. Mindannyian kiváló választások lennének, és őszintén szólva mindegyiküknek nagyjából egyenlő esélye van. Miért? Bájosak, jól néznek ki, és karrierjük éppen felível, ami tökéletes alkalom egy olyan nagy franchise-hoz való csatlakozásra, mint a James Bond.

Taylor-Johnson továbbra is a legesélyesebb, az oddsok stabilan 4/5 körül mozognak. Azonban, míg most végzett a 28 évvel később forgatásával, még ott van a Kraven, a vadász sikerének potenciálja is, amit figyelembe kell venni. Az emberek nem vállalnak szerepet egy Marvel-projektben csak egy film erejéig, még akkor sem, ha az a film az MCU-n kívül játszódik. Tekintettel az R-besorolású akciófilm legutóbbi trailerére adott vegyes-pozitív válaszokra, biztosan kijelenthető, hogy legalább jobban teljesít majd, mint a Madame Web (nem túl magasra tett léc). Lehet, hogy meglepetéssiker lesz, és ha ez megtörténik, a folytatás valószínűleg a színész prioritásává válik a szerződéses kötelezettségek miatt.

Ha tehát ő nem tudja elvállalni, ki a következő legesélyesebb? Page nagyszerű választás lenne, hiszen sztárja villámgyorsan emelkedett a Bridgerton rövid ideje alatt, és rengeteg karizmát mutatott a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmben. Idris (Damson Idris, vagyis) a közelgő Brad Pitt által vezetett F1-es filmben fog szerepelni, ami valószínűleg jelentősen növeli majd az ismertségét. Ami James-t illeti, ő egy kedvelhető személyiség, aki kemény fickó szerepét is el tudja játszani, ahogy azt a Guy Ritchie által készített The Gentlemen sorozat adaptációjában láthattuk, de mint Taylor-Johnson esetében, itt is figyelembe kell venni a szerződéses kötelezettségeket, mivel most már egy második évadot is megerősítettek. Ez Woodallt hagyja, aki hamarosan szerepel a negyedik Bridget Jones filmben, de ő egyértelműen a sötét ló a mezőnyben.

Képzeletbeli fogadásunkat Taylor-Johnsonra tennénk, de James-t sem szabad leírni. Egyelőre várnunk kell, de úgy tűnik, hogy hamarosan megtudhatjuk, ki fogja viselni az ikonikus szmokingot.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu