[GC 2024] Új nevet kapott a Delta Force: Hawk Ops, de könnyebb lesz megjegyezni! [VIDEO]

A TiMi Studio Group és a Level Infinite játéka PC-n fog először megjelenni korai hozzáférésben, és már azt is megtudtuk, hogy mikor.

 

Az új játékmenetes videót először a Gamescom Opening Night Live rendezvényén mutatták be, és eközben a Team Jade (a TiMi ezt fejlesztő csapata) pedig egyszerűen Delta Force-ra frissítette a játék nevét. A videó bepillantást enged a rajongóknak az új extrakciós térképbe, Brakkeshbe, és bemutatja a fegyverarzenált. A korai hozzáférés előtt a játékosok októberben a Steam Next Festen számíthatnak a Delta Force-ra, ahol újabb leleplezésekkel és játékmenetbeli részletekkel várják a játékosokat. A Gamescomon a játékosok gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a játékkal, fotózási lehetőségeket és exkluzív repicuccokat kapnak a konferencia során.

A Delta Force egy free-to-play taktikai lövöldözős játék, amely nagyszabású többjátékos módokat, valamint egy akciódús egyjátékos/kooperatív kampányt, mély, testreszabható fegyverarzenált és még sok mást kínál majd. A jelenleg futó alfa teszt mindkét többjátékos módot tartalmazza. A Havoc Warfare egy 32v32 játékmód, ahol a csapatok két hatalmas, az alfában elérhető, hiteles terepen lévő pályán harcolnak, és számos katonai járművet, tankot és repülőgépet használva veszik fel a harcot az ellenséggel a nagy, élő csatatereken. A Hazard Operations játékban háromfős csapatot alkotva szállhatunk szembe a rivális csapatokkal, valamint az MI által irányított martalóc zsoldosokkal és királyi gárdistákkal. Az alfában elérhető három hatalmas pályán véletlenszerű események tartják majd izgalomban a játékosokat, miközben a játékosok és a környezet közötti, értékes zsákmányért teljesíthető küldetéseken értékes zsákmányt lehet szerezni.

„Az egész csapat nagyon izgatott, hogy a Delta Force-t elhozhatjuk a Gamescomra, ahol több ezer játékost üdvözölhetünk, hogy megismerjék játékunkat. Alig várjuk, hogy beszélgethessünk a játékosokkal, együtt élvezzük az eseményt, és összegyűjtsük a visszajelzéseiket, miközben a közösséggel együtt alakítjuk a Delta Force jövőjét. Izgatottan várjuk, hogy még több játékossal megoszthassuk a Delta Force-ot – először a Steam Next Festen, majd a negyedik negyedévben a korai hozzáférés során,” írta a sajtóközleményben Leo Yao, a Team Jade stúdió vezetője.

A Delta Force tehát csak ezt a nevet használja innentől, és a negyedik negyedévben, tehát valamikor október és december között indul el korai hozzáférésben a Steamen (és az Epic Games Store-on), és októberben, a Steam Next Festen kap egy új demót. Később tuti átugrik konzolokra is…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu