Sonic, a sündisznó 3: megérkezett az előzetes néhány régen várt karakterrel! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sonic és Shadow összecsapnak, Jim Carrey Dr. Robotnikja pedig visszatér a Sonic, a sündisznó 3 előzetesében…

 

 

A Paramount kiadta a Sonic, a sündisznó 3 (Sonic the Hedgehog 3) első trailerét, amely bemutatja a kék villámfutó egyik legikonikusabb ellenfelét, a gonosz Shadow the Hedgehogot – akinek Keanu Reeves adja a hangját. A „Sonic” hármas folytatásának premierje december 20-án lesz a mozikban.

A harmadik film – amely a 2022-es második rész megjelenése előtt kapott zöld utat – a Sega által létrehozott videójáték-univerzum új területeit fedezi majd fel. Bár a cselekmény részleteit eddig titokban tartották, a Sonic 2 poszt-kredit jelenete Shadow szerepeltetését sejtette.

Ben Schwartz mellett Sonic szerepében az előző két film szereplői – akik közül Jim Carrey a gonosz Dr. Robotnikot, James Marsden Tom Wachowskit, Tika Sumpter Maddie Wachowskit és Lee Majdoub Stone ügynököt alakítja – újra szerepelni fognak. Emellett visszatér Colleen O’Shaughnessey, aki Miles „Tails” Prower hangját adja, és Idris Elba, aki Knuckles hangját adja.

Elba nemrég szerepelt a Paramount+ élőszereplős spinoff sorozatában, amely a fantáziadús Knuckles címet viseli. A sorozat a címszereplő karaktert követte nyomon, amint a Sonic 2-ben való bemutatkozása után alkalmazkodik a földi élethez. A sorozatban Adam Pally is szerepelt, mint Wade Whipple seriff az első két Sonic-filmből. Valamint feltűnt Schwartz és O’Shaughnessey is, mint Sonic és Tails. A sorozat eseményei tehát a második és a harmadik film között játszódnak, így érdemes lehet megnézni a Sonic, a sündisznó 3 előtt.

Az első Sonic-film 2020 februárjában került a mozikba. A folytatás pedig 2022 áprilisában. A két film együttesen több mint 724 millió dollárt hozott a globális jegypénztáraknál. Jeff Fowler, aki az első két filmet rendezte, visszatért a harmadik részhez is.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu