Pókember-hírek: ingyenes frissítés a Marvel’s Spider-Man 2-höz; változhat az MCU-sorozat címe?!

Megjelent a Marvel’s Spider-Man 2 legújabb frissítése, de valószínűleg észre sem vetted…

 

 

A héten a Marvel’s Spider-Man 2 kapott egy frissítést, amely olyan változtatásokat eszközölt, amelyeket csak a sasszemű szuperhősrajongók vehetnek észre.

Nehéz elhinni, hogy már lassan egy éve, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 megjelent PlayStation 5-re. A Marvel’s Spider-Man és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales közvetlen folytatásaként a játékban Peter Parker és Miles Morales összeállt, hogy elintézzen néhány ismerős ellenséget.

Most a Marvel’s Spider-Man 2 legújabb frissítése néhány apró változtatást eszközölt a hálószövő kalandban.

Néhány szemfüles rajongó már fel is fedezte ezeket. Az Insomniac honlapja szerint a The Amazing Spider-Man 2-ben szereplő Peter Parker öltönyét kissé módosították, a talpát pirosról feketére cserélték. Ezzel igyekeznek jobban reprezentálni a filmbeli ruhát.

Az Insomniac megköszönte a közösségnek, hogy ezt a változtatást javasolták, és azt is elárulta, hogy a frissítéssel a játékban található más öltözetekkel kapcsolatos problémákat is orvosolták, mint például a „Spider-Man’s Last Stand” és a „Webbed” változatokat, amelyeknek némi kivágási problémájuk volt.

A frissítés emellett egyszerű stabilitási és hibajavításokat is tartalmaz, valamint egy gyakran jelentett összeomlást is kijavított. Ez azonban körülbelül minden, amit a Marvel’s Spider-Man 2 legújabb javítási megjegyzései tartalmaznak. Ami a folytatást illeti, a folytatás rajongói remélik, hogy hamarosan DLC tartalmakkal bővül a játék.

 

Változik az MCU Pókember-sorozat címe?

 

Az MCU Pókember spin-off sorozatának címét csendben megváltoztatta a Marvel.

Annak ellenére, hogy egy Pókember 4 kapcsán megosztottak a rajongók, még mindig sok izgalom övezi a Pókember-sorozat különböző lehetséges jövőit. Azért mondjuk, hogy különböző, mert legyünk őszinték: a multiverzum mindig is tényező lesz, akár tetszik, akár nem.

Valójában éppen az alternatív idősíkok az egyik oka annak, hogy a Marvel átnevezte a közelgő MCU-s Pókember-sztorit. Az eredetileg „Spider-Man: Freshman Year” címet viselő új sorozatot a Marvel most a „Your Friendly Neighborhood Spider-Man” névre keresztelte.

„Sok értelme van” – kommentálta a Redditor Spiderbyte – „Amikor a régi címet bejelentették, mindenki azt feltételezte, hogy ez egy Homecoming előzményfilm”.

Ez azonban nem így van. A Disney Plus közelgő sorozata Peter Parker eredetét fogja feltárni, amely eddig a filmes univerzumban feltáratlan volt. Röviden, ez merőben más, mint Tom Holland alakítása. Bár ez a helyzet, a rajongók remélték, hogy Holland valamilyen formában visszatér. Sajnos a színész várhatóan nem tér vissza a szerep eljátszására.

Annak ellenére, hogy Holland állítólag nem tér vissza újabb Spidey szerepére, legalábbis ebben az esetben nem, ismerős arcok (vagy mondjuk inkább hangok) feltűnnek majd. Vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb Charlie Coxé, aki ismét Daredevilt fogja alakítani. Továbbá Hudson Thames is újra kölcsönadja tehetségét az MCU legújabb kiruccanásához.

Thames alakításában a kedvelt tinédzser szuperhős helyett Norman Osborn lesz Peter mentora, nem pedig Tony Stark.

A „Your Friendly Neighborhood Spider-Man” 10 epizódja november 2-án kerül adásba a Disney+-on.

Forrás: Insomniac, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu