Deadpool & Rozsomák: nem filmtrükk volt, hanem egy igazi kis termetű dublőr játszotta „mini-Logan” szerepét, a színész saját magát is felfedte!

MOZI HÍREK – A Deadpool & Rozsomák végre valóra váltotta a képregényrajongók régi álmát: egy valóban képregényhű Rozsomákot láthattak a vásznon. Bár Hugh Jackman felöltötte az ikonikus sárga jelmezt, a rajongók meglepődtek, amikor egy olyan Rozsomákot láttak, aki igazán hasonlít a képregénybeli eredeti karakterre – beleértve annak híres magasságát is. Az adamantium karmok és a vad, tüskés haj mellett a „valódi” Rozsomák mindössze 160 centiméter magas, amiért az internet viccesen „alacsony királynak” nevezte el. Shawn Levy rendező egy igazi kis termetű dublőrt alkalmazott, akire digitálisan Hugh Jackman arcát illesztették.

 

A kis termetű Rozsomák dublőrjének kilétét végre felfedték online, és a rajongók teljesen odavannak érte. Luke Bennett, profi testépítő és színész, az Instagramon osztotta meg a kulisszák mögötti pillanatképeket a Deadpool & Rozsomák forgatásáról. Bennett ugyan név nélkül szerepelt a stáblistán, de a posztjának köszönhetően végre megkapja a közönség elismerését. A legújabb MCU-film mellett Luke Bennett szerepelt még a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület és a A normann című filmekben is. A képek alatt Bennett úgy írta le a filmen való munkát, mint egy álommelót, és köszönetet mondott Ryan Reynolds és Hugh Jackman sztároknak, valamint Shawn Levy rendezőnek, hogy életre keltették Rozsomák alacsonyabb verzióját a vásznon. Bennett ezt nyilatkozta: „Ez mindenkinek szól, aki azt mondta, amikor felnőttem, hogy az X-Men tagjának lenni nem igazi munka… Micsoda őrült kaland a ‘Deadpool & Rozsomák’! Hálás vagyok, hogy egy „kis” része lehetek ennek a csodálatos filmnek, és segíthetek a képregényhű Rozsomákot a nagyvászonra hozni! Hatalmas köszönet [Levy, Reynolds és Jackman] nektek ezért a lehetőségért — a türelmetekért, és hogy olyan legendák vagytok, amilyenek vagytok! Nagyon otthon éreztem magam a forgatáson, és nem tudom eléggé megköszönni nektek! (Majdnem belehaltam az idegességbe).”


 

Mi következik Deadpool és Rozsomák számára?

 

A Deadpool & Rozsomák példátlan sikert aratott az R-kategóriás filmek között, és az eddigi legnagyobb bevételt hozó R-kategóriás film lett, megelőzve Todd Phillips Joker című filmjét. Ilyen siker után szinte biztos, hogy Hollywoodban folytatás készül. De vajon visszatérnek-e Ryan Reynolds és Hugh Jackman a karaktereik szerepében? Hugh Jackman sem megerősíteni, sem cáfolni nem hajlandó, hogy újra eljátszaná Rozsomákot az MCU-ban. A Deadpool & Rozsomák úgy ér véget, hogy Rozsomák Wade Wilson buliján vesz részt, barátai és Laura (Dafne Keen) társaságában. A karakter jövője az MCU-ban tehát nyitott maradt. A Marvel rajongók tudják, hogy Jackman korábban bejelentette visszavonulását a Logan után, és mindenkit meglepett, amikor visszatért a szerepben a Deadpool & Rozsomák filmben. Ennek eredményeként még maga a színész is viccelődött, hogy nem bízhat magában, ha a karakter nyugdíjazásáról van szó. Ryan Reynolds esetében azonban a jövő talán kevésbé derűs. A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban Reynolds tagadta, hogy szeretne részt venni a Deadpool 4-ben, ha a Marvel Studios zöld utat ad a filmnek. A színész, aki 15 éve játssza Deadpool szerepét (beleértve az X-Men kezdetek: Farkas filmet is), azt mondta, hogy a családja kitagadná, ha aláírna egy negyedik részre. Reynolds így fogalmazott: „Ó, Istenem, nem. A feleségem és a gyerekeim el fognak válni tőlem. Jimmy, nincs házassági szerződésem egyikükkel sem. Csődbe mennék, és így valószínűleg visszatérnék a Deadpool 4-hez, mert szükségem lenne a pénzre.”

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.