Készül egy új The Batman-videójáték?! James Gunn kommentálta a hírt!

Egy friss jelentés szerint a Warner Bros. Discovery egy olyan videójátékot kezdett el készíteni, amely a Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman című film univerzumában játszódik…

 

 

Az Arkham Knight megjelenése után már majdnem 10 éve várunk egy Batman-videójátékra. Helyette olyan címeket kaptunk, amelyek ugyanahhoz az IP-hez tartoznak, mint a Gotham Knights vagy a Suicide Squad Kill the Justice League. Utóbbiról köztudott, hogy eladási téren kudarcot vallott és 200 millió dolláros veszteséget okozott a Warner Bros. Discovery számára. Néhány órával ezelőtt azonban érdekes információk láttak napvilágot Batman videójátékos jövőjéről.

Tegnap számoltak be arról, hogy egy új Batman-játék állhat fejlesztés alatt, amely a Robert Pattinson-féle utolsó film univerzumában játszódik. Ez az információ a Puck Media beszámolója után került elő, miután a Warner Bros. Discovery vezetői egy megbeszélésen arra a következtetésre jutottak, hogy a videójátékos részleg fontos a cég számára. Annak ellenére, hogy hónapokkal ezelőtt még azt fontolgatták, hogy eladják a játéküzletáguk egy részét, amikor látták, hogy a gazdasági helyzetük bonyolult.

Ez az információ eljutott James Gunn, a DC Studios társelnökének és 2022 októbere óta társ-vezérigazgatójának fülébe is, aki a Threads-en keresztül jelentkezett.

Közölte, hogy „nem igaz”, hogy fejlesztés alatt áll egy videójáték, amely a Robert Pattinson-féle univerzumban játszódik. „Sajnos ez nem igaz” – mondta. Sok játékos számára csalódást okozott ez a hír. Ám az a tény, hogy Gunn a „sajnos” szót említette, azt jelzi, hogy ő is szeretne egy Batman-játékot. Azonban a karakter jövője a videójátékokban bizonytalan.

 

A Batman 2 és a Pingvin-sorozat már a sarkon figyel

 

Ami biztos, hogy a Batman 2 készül, a Pingvin című sorozat pedig lassan megérkezik. A Matt Reeves rendezte film 2026-ban kerül a mozikba, de azt tudni kell, hogy a Pingvin fogja áthidalni a két Batman-film közötti szakadékot. Ez egyes rajongókban kétségeket ébresztett. Ettől függetlenül a sorozat premierje szeptember 19-én lesz a Maxon, és az első film után követi majd az eseményeket, amely több mint 750 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál.

Forrás: Puck Media, Threads

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu